Home Stiri Poveste de dragoste, film românesc ce va fi lansat în cinematografe pe 27 noiembrie

Poveste de dragoste, film românesc ce va fi lansat în cinematografe pe 27 noiembrie

autor Elena Yvette
289 vizualizari

Un nou film de dragoste, de această dată creat de o româncă, şi anume de regizorul Cristina Iacob, va fi lansat în curând în cinematografele din toată ţara.

descopera.ro

Acesta promite a fi un film de dragoste pe placul tuturor, datorită frumoasei poveşti de dragoste ce se va dezvolta în cadrul său, indiferent de vârsta telespectatorilor, fie tineri, fie cei trecuţi de prima tinereţe. Filmul a avut deja premiera, în timpul Festivalului de la Mons, urmând ca cea mai mare provocare să o aibă lansarea din România.

„Poveste de dragoste este un film atemporal, el va rezona cu toate generațiile, indiferent de anul în care îl vor vedea. Acum am considerat că este momentul cel mai bun pentru a-l dărui publicului”, a adăugat Cristina Iacob.

Întrebată de ce  a ales să creeze această poveste de dragoste în pragul sărbătorilor, regizoarea a declarat:

„Eu m-am îndrăgostit în ajun de Crăciun şi e, cumva, povestea mea de dragoste”.

În ceea ce priveşte scrierea şi alegerea scenariului, aceasta a recunoscut că au existat 21  variante de posibile scenarii, fiindu-le foarte greu să aleagă.

„După primele şapte drafturi, am început colaborarea cu Dan Chiriac, iar Mimi Brănescu ne-a ajutat, de asemenea. Problema este că începi să te îndrăgosteşti de ceea ce scrii şi nu mai poţi modifica. În final, am ajuns să avem 21 de variante”.

În rolurile principale, joacă: Dragoş Bucur (personajul Sebastian) şi Raluca Aprodu (personajul Aprilia). Cei doi (tineri artişti) sunt protagoniştii poveştii de dragoste,  care vor trece prin multe încercări în timpul relaţiei lor.  Dar, trebuie să mergem să vedem filmul ca să vedem dacă dragostea adevărată va triumfa sau nu.

Pentru cei care nu ştiu, regizorul Cristina Iacob este preşedintele ASCER (Asociaţia Scenariştilor Români ).

Cred că acest film este perfect pentru cuplurile care se formează în această perioadă, şi nu numai, deoarece retrăim aceleaşi clipe minunate alături de actori, prin intermediul amintirilor din trecutul nostru.

libertatea.ro3

 

Sursa photo: descopera.ro; libertatea.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies