HomeStiri Mondene Poveste uimitoare! Își hrănește fetița de cinci ani numai cu crudități

Poveste uimitoare! Își hrănește fetița de cinci ani numai cu crudități

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 868 views
Rhiannon-Griffin in Stiri Mondene

O mamă din Marea Britanie, în vârstă de 27 de ani, îi dă fiicei sale de cinci ani să mănânce numai legume și fructe crude, spunând că aceasta le adoră.

Rhiannon-Griffin

Suferindă de bulimie în trecut, Rhiannon Griffin a luat hotărârea de a deveni vegetariană în cursul lunii martie a anului trecut, susținând că se simte mult mai bine de atunci. Femeia i-a mărturisit acest lucru și fiicei sale, Molly, cele două având un meniu zilnic care constă în consum de fructe, smoothie-uri, semințe și nuci.

Femeia spune că „Este normal ca o mamă care se simte minunat să își dorească același lucru și pentru fiica sa”.

Rhiannon este extrem de fericită că fiica ei a fost de acord să aibă același regim alimentar ca al ei și că înlocuiește carnea, spre deosebire de alți copii, cu legume și fructe crude. „Suntem foarte fericite și avem atât de multă energie amândouă. Molly doarme foarte bine, spre deosebire de majoritatea copiilor”.

Femeia spune că sistemul lor imunitar este mult mai puternic de când au schimbat regimul alimentar. „Nici nu mai țin minte când eu sau Molly ne-am îmbolnăvit ultima dată. Bineînțeles că dacă aș sesiza vreo modificare negativă a stării ei de sănătate i-aș schimba imediat dieta”…

Medicii susțin că regimul alimentar al copiilor ar trebui să fie unul foarte variat, care să cuprindă cât mai multe alimente și să le asigure aportul necesar de vitamine și minerale, pentru ca copii să aibă energie și să crească într-o manieră sănătoasă.

Poveste-uimitoare

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed