Home Stiri Mondene Povestea șocantă a unui bărbat de 60 de ani. „M-am căsătorit cu mătușa mea și cu fiica ei”!

Povestea șocantă a unui bărbat de 60 de ani. „M-am căsătorit cu mătușa mea și cu fiica ei”!

autor Elena Yvette
949 views

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, Shailesh Dalbot, care face parte dintr-un trib din Bangladesh, de mai bine de 45 de ani duce o viață fericită cu soția lui și mama acesteia.

Poveste șocantă a unui bărbat de 60 de ani

Când mătușa lui a rămas văduvă, bărbatul, care pe atunci avea numai 15 ani, s-a căsătorit cu aceasta, ea fiind singura femeie liberă din familia soțului, potrivit tradițiilor tribului din care făcea parte Shailesh. Fiindcă femeia, pe nume Shaormi Nokorek, se îngrijora ca Shailesh să nu-i fie infidel, aceasta a luat-o în noua familie a ei și pe fiica sa, bărbatul fiind nevoit să se căsătorească și cu aceasta din urmă, Jellita, care pe atunci avea numai șapte ani.

În prezent, având vârsta de 60 de ani, Shailesh are, împreună cu Jellita, patru copii, Jellita fiind, de fapt, fiica soției sale, însă acesta a mărturisit că acest lucru este unul perfect normal în tribul Mandi din care face parte.

Bărbatul spune „Unchiul meu a avut doi frați, dar erau amândoi căsătoriți, așa că nu s-a putut să o iau decât eu de nevastă pe Shormi”.

Cel mai ciudat lucru este însă faptul că Shailesh s-a căsătorit atât cu fiica soacrei sale, cât și cu ea, eveniment care a avut loc în aceeași zi. Ceremonia religioasă cu mătușa a avut loc în aceeași zi cu înmormântarea unchiului, lucru care este cerut în tribul Mandi…

Shailesh spune „Nu îmi amintesc prea mult de ceremonie, pentru că eram mult prea tânăr. Știu că preotul a anunțat ceva și asta a fost tot. Mătușa mea a devenit nevasta mea”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed