Poveştile de dragoste ale Angelei Similea

545

Puţini ştiu că celebra interpretă Angela Similea a avut o viață ca-n poveşti. Aceasta a trăit de-a lungul anilor destul de multe poveşti de iubire, însă cel care a fost ultimul său soţ a aşteptat-o timp de 30 de ani, datorită iubirii pe care i-o purta. 

angela-similea

Angela a fost căsătorită de patru ori: cu  Andi Constantin (electrician), chitaristul  Sorin Movileanu (cu care are şi un fiu), omul de afaceri olandez Jan Hilgen, iar în cele din urmă, cu Victor Surdu, cel care a aşteptat-o timp de 30 de ani.

“Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie. Soţul meu nu deschidea nicio uşă fără să spună «sunt soţul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior… Soţul meu venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: «Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreţ”, a declarat Angela, în cartea sa biografică.

Pentru Angela, marea sa dragoste a fost actorul Florin Piersic:

„Am creat un cuplu. Pe scena, la televizor, in turnee. Mi-amintesc că Anna Szeles, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, a relatat aceasta, în cartea sa.

La mult timp după ce se spunea că Piersic şi Angela  formaseră un cuplu, Piersic declara următoarele:

„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”. 

În cele din urmă, în anul 1999, Angela s-a căsătorit cu Victor Surdu, omul care a iubit-o timp de 30 de ani. Însă, din păcate, în anul 2011, acesta s-a stins din viaţă, din cauza unei boli grave…

”Vreau să vă spun că numai cu trei săptămâni înainte de a pleca, pe un viscol, ultimul viscol din zona noastră, Victor a scos peste 100 de copaci din livadă, pentru că erau mai bătrâni și a plantat alții 100 de pomi… A pregătit totul pentru ce se va întâmpla după el și, în Crăciunul anului trecut, el a tăiat un brad argintiu din curte, l-a tăiat ca să-l împodobim în casă. Atunci eu am realizat că el știe că va pleca… deși, nicio secundă nu s-a lăsat bătut“, declara Angela, la scurt timp după moartea acestuia.

Sursa foto: click.ro