HomeStiri Mondene Poze din Zanzibar cu nepoții Lidiei Buble

Poze din Zanzibar cu nepoții Lidiei Buble

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Poze-din-Zanzibar-cu-nepoții-Lidiei-Buble.jpg

Lidia Buble și Răzvan Simion se relaxează de ceva timp în Zanzibar, profitând de soarele de acolo. Aceștia postează zilnic fotografii pe rețelele de socializare, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce fac.
Poze din Zanzibar cu nepoții Lidiei Buble
Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să nu înfrunte frigul din România, ci să se răsfețe pe plajele din Zanzibar. Așa că și-au început noul an cu o vacanță. Una dintre fotografiile postate de cântăreață pe Facebook îi înfățișează pe cei doi alături de un grup de copii, iar la descriere, aceasta a scris „Nepoții mei din Zanzibar”.

Internauții au apreciat ideea celor doi îndrăgostiți de a-și petrece vacanța alături de oameni simpli, lăsându-le numeroase mesaje de susținere. „Îmi place că aveți curaj să postați poze împreună! E f. frumos acolo, de vis!”, „Să vă trăiască nepoțeii! Vă iubesc și vă aștept să veniți acasă!”, „Ai o inimă bună! Pentru prima dată văd o vedetă care se pozează cu oameni de culoare”, „Bravo, felicitări”, sunt doar câteva dintre aprecierile pe care fanii le-au scris în comentarii.

Ba mai mult, Lidia Buble s-a lăsat pe mâna localnicelor, care i-au împletit părul și i-au tatuat încheietura mâinii. Cei doi îndrăgostiți se află în vacanță alături de cântărețul Matteo, care și apare în una dintre fotografiile care au ajuns în mediul online…

Lidia Buble și Răzvan Simion au ținut mult timp prima pagină a ziarelor, întrucât, atunci când și-au început relația, bărbatul nu era divorțat de fosta lui soție cu care are și doi copii: un băiat și o fată. Astfel, gurile rele au spus că motivul divorțului ar fi chiar tânăra cântăreață, chiar dacă matinalul de la „Neața” a susținut mereu că el nu mai forma de mult timp un cuplu cu mama copiilor lui. În ciuda acuzelor, cei doi și-au văzut de sentimentele lor, idila dintre ei transformându-se într-o frumoasă poveste de dragoste.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed