HomeStiri Mondene Predicţie şoc: Andreea Marin se va recăsători!

Predicţie şoc: Andreea Marin se va recăsători!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 970 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Predicţie-şoc-Andreea-Marin-se-va-recăsători-1.jpg

Andreea Marin se va recăsători cu un bărbat mai tânăr decât ea. Nu, nu o spune Andreea Marin, ci Carmen Harra.

Predicţie şoc Andreea Marin se va recăsători 1

Clarvăzătoarea, care a făcut avere în America din asta, a prezis că Andreea Marin urmează să se căsătorească cu un bărbat divorţat care are doi copii.

Carmen Harra a mai spus şi despre fosta relaţie a Andreei cu Tuncay că nu va rezista mai mult de trei ani. Se pare că Harra ştie ea ce ştie.

Predicţie şoc Andreea Marin se va recăsători 2

„Dacă venea la mine, nu se mai căsătorea. Se căsătorea cu unul mai bun. Am spus că vor rezista până la trei ani, dar au stat împreună doi ani şi nouă luni. De acum nu mai fac nicio predicţie ca să nu mai supăr pe nimeni. Erau foarte multe elemente de incompatibilitate şi nu e vorba de vârstă, de religie, de concepţii de viaţă. El arată foarte matur, e un bărbat foarte bine crescut. Ea a acţionat sentimental, s-a căsătorit în disperare. Vorbele ei trădează. Eu am senzaţia că în viaţă lui a mai existat altcineva, iar asta înseamnă o trădare. Da, dar mai era una în afară de cea blondă, una brunetă, cu părul cârlionţat, slabă, tânără. În viaţa lui Tuncay există o altă femeie brunetă. Ai să razi, dar nu e româncă, e de-a lui. Ştiu că e cu iniţiala A, şi e din Turcia. Da, vine aici, e o garsioneră undeva. Voi o să aflaţi. E mai înaltă decât ea, e mai slabă decât ea, are părul mai lung. Nu lucrează cu el, dar el a pescuit-o. Nu, Andreea Marin nu o cunoaşte. Andreea ai să te recăsătoreşti cu un bărbat mai mic cu cinci ani decât tine, care e şi el divorţat şi are doi copii”, a spus clarvăzătoarea la realitatea.net.

Andreea Marin are o perioadă în care se pare că şi-a propus să fie zen şi să nu mai fie impresionată despre ceea ce spune lumea despre viaţa ei personală. Ca urmare a declaraţiei lui Carmen Harra, Andreea Marin, coincidenţă sau nu, a postat o fotografie în care poartă un inel care pare a fi de logodnă…

Predicţie şoc Andreea Marin se va recăsători

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed