HomeStiri Mondene Pregătiri pe ultima sută de metri! Delia, despre spectacolele din acest weekend: “Va fi un delir de la început până la final!”

Pregătiri pe ultima sută de metri! Delia, despre spectacolele din acest weekend: “Va fi un delir de la început până la final!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 798 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/12049361_977694352325669_3510422363251798166_n_360x640.jpg

Se anunţă un show incendiar astăzi şi mâine la Sala Palatului. Delia pregăteşte un super concert, un delir, mai exact, aşa cum îi place ei să spună. Artista a dezvăluit detalii din culisele unuia dintre cele mai aşteptate show-uri din aceast an.

delia 1

“Suntem în stadiul alarmant de pregătiri, suntem la foc continuu. Deja am stabilit multe lucruri: scenarii, simu­lări 3 D, cum va arăta scena etc. Pentru mine pregătirea concertului pornește de la titlu, iar anul acesta titlul mi-a venit la întâmplare și s-a potrivit atât de bine, încât nu l-am mai schimbat. La ședințe, când am propus numele Welcome to Deliria, încă nu aveam nimic stabilit, dar toată lumea a zis că e perfect, tocmai pentru că este foarte permisiv. Va fi un delir de la început până la final. Din titlu înțelegi că te poți aștepta la orice.

Alegerea ținutelor pleacă și ea de ideea asta cu nebunia, care se regăsește atât în muzica mea, cât și în mine ca persoa­nă. Am lucrat la ele cu Cătă­lin de la Berlin (către Edvigia, PR-ul ei: „cum îl cheamă pe Cătălin de la Berlin? Nu știm. Toată lumea îi spune așa“). Ținutele sunt oarecum bă­tute în cuie, dar va trebui să fac o probă pe cronometru cu ele, ca să îmi dau seama, în condiții de show, dacă am timp să mă schimb. Anul tre­cut a fost o isterie că nu am avut timp să schimb nimic. Riști să nu mai ajungi pe sce­nă sau să ajungi pe jumătate îmbrăcat.

În condiții de stres, în condițiile în care ieși de pe scenă, te duci în locul în care te schimbi, ești dezasamblat și asamblat, mai ai și niște la­valiere pe tine pe care, dacă le decablezi, durează să le pui la loc… totul se întâmplă într-un minut, în care publi­cul așteaptă… chiar dacă pe scenă se întâmplă ceva. Dar cât timp nu ești tu pe scenă scade intensitatea și energia show-ului. Cel mai bine e să pui mai multe pe tine și să le scoți treptat, de-a lungul spectacolului. La concluzia asta am ajuns”, a mărturisit Delia înr-un interviu acordat publicaţiei Viva.

delia 2

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed