HomeStiri Mondene Prezența lui Dumnezeu este benefică în viața noastră

Prezența lui Dumnezeu este benefică în viața noastră

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
prezenta-lui-dumnezeu-este-benefica-in-viata-noastra

Prezența lui Dumnezeu în viața noastră este esențială în orice situație. Este o mare legătură între locul în care se află Dumnezeu și miracolele care ni se întâmplă.

Prezența-lui-Dumnezeu-este-benefică-în-viața-noastră in Stiri Mondene

Dacă Dumnezeu este prezent în biserică, acolo există miracole. Dacă Dumnezeu este prezent în familie, acolo există miracole. Dacă El este prezent în viață, grupul de prieteni, afaceri sau căsătorie, acolo există miracole. Există miracole dacă-L purtăm în inimă și noi înșine suntem un miracol provenit de la El.

Succesul este oriunde este Dumnezeu

În momentul în care o să fim capabili să-l recunoaștem pe Dumnezeu în tot ceea ce ni se întâmplă, atunci vom putea spune că L-am regăsit în viața noastră, că ne bucurăm de prezența lui. Oriunde ni s-a întâmplat să avem succes, bucurii, împliniri, acolo a fost prezent Dumnezeu. Oriunde ni s-a întâmplat să iubim, să dăruim, să primim, să ne bucurăm, acolo a fost El.

Nu putem face nimic fără prezența Lui în viața noastră

Nimeni nu vrea să-și consume viața. Toți vrem ca viețile noastre să aibă sens, să se fructifice. Toți vrem să avem siguranța că ai noștri copii, familia noastră, vor avea un trai bun. Toți vrem să fim amintiți pentru ceea ce suntem. Din aceste motive, prezența lui Dumnezeu în viața noastră este foarte importantă.

Credința, în viața de zi cu zi

Folosirea credinței în viața noastră de zi cu zi, în fiecare aspect al vieții noastre, ne dă posibilitatea să cunoaștem prezența lui Dumnezeu în viața noastră, Cel care promite să aibă grijă de noi, de toți. Dumnezeu se ține de cuvânt. Desigur, trebuie să știm ceva despre credință întâi și apoi să o aplicăm vieții noastre.

Se poate să ne întrebăm: noi, ca și creștini, putem ignora Biserica? Dacă suntem capabili să recunoaștem prezența lui Dumnezeu în viața noastră, este necesar să ne alăturăm unei comunități, Bisericii? Răspunsul este, categoric, da. Frecventând Biserica, acest lucru ne induce sentimentul prin care recunoaștem că Dumnezeu ne iubește și noi Îl iubim, la rândul nostru.

Biserica este locul care susține creștinii și-i îndeamnă la fapte bune. Acolo regăsim pacea, iubirea, sfaturile bune și liniștea. Acolo regăsim relația pe care o avem cu Dumnezeu și, chiar dacă credința noastră este mare și Îi recunoaștem prezența lui Dumnezeu în viața noastră, Biserica ne ajută să-l Preamărim și să-l iubim și mai mult.

Prezența lui Dumnezeu

Inițial, ne imaginăm că Dumnezeu e aici, cu noi. Apoi, treptat, începem să clădim o relație frumoasă și sinceră cu el, să vorbim cu el deschis despre noi și problemele noastre, despre cum ne dorim să fim și cum să clădim în inima noastră iubirea și respectul…

Atunci când ne simțim pierduți, să-l căutăm pe Dumnezeu cât mai aproape de noi, El nu ne părăsește. Odată ce am acceptat prezența lui în viața noastră, l-am primit cu iubire și credință, El nu ne lasă de izbeliște niciodată. Așa că, dacă vă simțiți singuri sau simțiți că Dumnezeu nu mai e acolo, cu voi, nu-l căutați prea departe, deschideți-vă inima în fața lui și El vă va ajuta!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed