Home Stiri Mondene Prietenul iubitului Margheritei șochează: „Cu ajutorul a două parafe medicale făcea rețete și…”

Prietenul iubitului Margheritei șochează: „Cu ajutorul a două parafe medicale făcea rețete și…”

autor Negriu Elena
1,K views

Prietenul iubitului Margheritei de la Clejani a făcut dezvăluiri-bombă despre cum proceda iubitul ei pentru făcea rost de droguri.

Se pare că acesta ar deține două parafe medicale cu ajutorul cărora falsifica rețete pentru a obține substanțele din farmacii cu care își prepara drogurile.

Un tânăr care susține că este prietenul lui Teo, cel considerat iubitul Margheritei, a făcut declarații șocante în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

„L-am cunoscut pe Theo prin 2017-2018. (…) La început părea un băiat ok. Am ieșit o dată, de două ori cu el, el era deja în anturaj cu prietenii mei de atunci.

Acum nu mai țin legătura cu ei. Am mers în vreo două călătorii cu el, nu prea era cu desenatul atunci, mergea mult la petreceri, voia să facă bani”, a declarat bărbatul.

Acesta a mai spus și faptul că Theo încerca să facă rost de persoane influente care să îi promoveze drogurile pe care le prepara.

Bărbatul a dezvăluit că iubitul Margheritei avea două parafe medicale de care se folosea pe rețete și, în acest mod, obținea din farmacii substanțele necesare.

„El nu poate să intre în farmaciile din București pentru că se ducea, făcea scandaluri.

Căuta oameni cărora să le vândă rețetele pentru că, din ce mi-a spus el, avea două parafe medicale. Le scria, le ștampila și le vindea mai departe”, a declarat prietenul său…

Acesta a mai dezvăluit și faptul că Theo folosea acele parafe medicale încă de acum doi ani, dar nu se știe cum a făcut rost de ele.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed