Home Stiri Prima reacţie a Anamariei Prodan, după ce Becali ar urma să îl cunune pe Reghecampf: „Să mă anunţaţi când e nunta, ca să vin şi eu”

Prima reacţie a Anamariei Prodan, după ce Becali ar urma să îl cunune pe Reghecampf: „Să mă anunţaţi când e nunta, ca să vin şi eu”

autor Buinoschi Andreea
368 vizualizari

Anamaria Prodan a stat de vorbă cu cei de la Digi Sport, după ce s-a zvonit că Gigi Becali ar urma să fie nașul lui Laurențiu Reghecampf, în cazul în care acesta s-ar recăsători după divorțul de ea.

„Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea «trădător». Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și, sincer, îi luam maul!

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim și realizăm că, din glumă și plictiseală, am dat nas și forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată.

Nașul Gigi Becali? (n.r. – Anamaria râde). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțați când e nunta, ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final, o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească”, a spus Anamaria Prodan pentru cei de la Digi Sport…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies