Home Stiri Prima reacție a lui George Buhnici, după ce a fost amendat cu 20.000 de lei pentru comentariile legate de aspectul femeilor

Prima reacție a lui George Buhnici, după ce a fost amendat cu 20.000 de lei pentru comentariile legate de aspectul femeilor

autor Mirela
181 views 2 minute timp de citit
  • George Buhnici a făcut mai multe comentarii de discriminare la adresa femeilor.
  • Acesta susținea că o femeie nu trebuie să aibă vergeturi sau celulită.
  • Vlogger-ul a fost taxat imediat pentru ceea ce a spus.

În urmă cu mai multe săptămâni, în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea ”XNS”, George Buhnici a făcut mai multe comentarii de discriminare la adresa femeilor.

Acesta susținea că o femeie nu trebuie să aibă vergeturi sau celulită, iar vlogger-ul a fost taxat imediat pentru ceea ce a spus.

George Buhnici a primit o amendă colosală

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării l-a sancționat pe Buhnici din cauza comentariilor jignitoare pe care le-a făcut. Acesta va trebui să plătească o amendă de 20.000 de lei.

Cu toate acestea, Buhnici nu a făcut niciun comentariu în acest sens și, în mediul online, a preferat să vorbească despre casa pe care o construiește în prezent.

„S-a făcut, în sfârșit, liniște pe șantier. Muncitorii au fost trimiși acasă…au făcut ore suplimentare, pentru că firma cu care am contractat și-a asumat că o să ne dea gata fundația la timp și s-au ținut de cuvânt. Acesta este un mare lucru. Chiar și cu unele probleme legate de mici piese vom fi gata la timp”, a scris acesta pe rețelele de socializare.

Vlogger-ul și Lorena ar fi fost amenințați cu moartea

Surse din CNCD au declarat pentru cei de la libertatea.ro faptul că atât Lorena, cât și George Buhnici ar fi primit mesaje de amenințare cu moartea, în urma comentariilor făcute.

Ceea ce i-a deranjat pe oameni la fel de tare a fost faptul că Lorena i-a luat apărarea soțului ei, menționând faptul că el, de fapt, s-ar fi referit la problemele cu greutatea pe care femeile le au.

Cu toate acestea, în declarațiile sale, George Buhnici a spus că, atunci când se uită la o femeie, mai ales dacă este în costum de baie, vrea să vadă o piele lipsită de imperfecțiuni, fără să spună, nici măcar o dată, ceva legat de problema obezității.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies