Home Stiri Mondene Prima reacție a lui Mihai Mitoșeru după ce a confirmat că nu a mai divorțat

Prima reacție a lui Mihai Mitoșeru după ce a confirmat că nu a mai divorțat

autor Negriu Elena
852 views

Se pare că lucrurile merg spre bine în privința relației dintre Mihai Mitoșeru și Noemi, cea care în acte este încă soția sa.

Cei doi nu au mai semnat actele de divorț, fapt confirmat în de curând chiar de către Mihai Mitoșeru.

Acesta a explicat în cadrul unui interviu că el și Noemi nu au ajuns încă la o hotărâre în legătură cu mariajul lor, dar a dat de înțeles că nu este exclus să se împace.

Mama sa, Camelia Mitoșeru, a dezvăluit recent că aceștia încă se mai iubesc, astfel încât este posibil ca pe viitor să decidă să mai încerce să își reia relația.

Mihai Mitoșeru a reacționat pentru prima dată după ce s-a aflat că nu a divorțat, postând un mesaj scurt, dar încărcat de semnificație.

Mesajul pe care l-a postat acesta pe contul său de Facebook pare a fi cu subînțeles vizavi de situația prin care trece cu Noemi.

„Fiecare zi este o a doua șansă”, a scris Mihai Mitoșeru.

Acesta explicase în ziua precedentă că este cazul să aibă o discuție serioasă cu Noemi despre ceea ce se întâmplă între ei și care va fi viitorul lor ca un cuplu.

„Nu am mai făcut nimic în ceea ce privește divorțul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic.

Ea este în continuare la mama ei, dar nu și-a luat decât câteva haine, restul sunt aici, acasă. În ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem.

După o relație de 13 ani, e greu să iei o decizie. Acum, știi cum e, noi am avut o ceartă, ea a plecat la mama ei, oamenii la nervi spun multe lucruri.

Dar e o relație lungă și trebuie să ne gândim bine ce facem pe viitor”, a declarat Mihai Mitoșeru…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed