HomeStiri Mondene Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu despre datoriile în valoare de 140.000 de euro

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu despre datoriile în valoare de 140.000 de euro

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/10/Primele-declaratii-ale-Biancai-Dragusanu-despre-datoriile-in-valoare-de-140.000-de-euro-1.jpeg

Bianca Drăgușanu a luat atitudine după ce au apărut zvonuri că ar avea datorii care se ridică la suma de 140.000 de euro.

Aceasta a vorbit despre averea pe care o are de pe urma afacerilor sale și a făcut lumină în privința așa-ziselor datorii.

Celebra blondină neagă zvonurile și susține că are toate taxele plătite la zi, întrucât muncește foarte mult pentru ca afacerile sale să prospere, astfel că nu se abate de la ceea ce este legal.

Primele declaratii ale Biancai Dragusanu despre datoriile in valoare de 140.000 de euro 2 in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu susține că oferă bon pentru absolut orice, indiferent cât de neînsemnat ar părea lucrul cumpărat de clienți.

Aceasta este pregătită să ofere dovezi în acest sens și poate prezenta oricând chitanțele care atestă că și-a plătit toate taxele și impozitele.

Primele declaratii ale Biancai Dragusanu despre datoriile in valoare de 140.000 de euro 3 in Stiri Mondene

„Sunt presupuse datorii, mai mult decât atât, am vorbit mai devreme cu contabila mea şi cu managerul de la firma mea.

Și vreau să vă spun că eu niciodată nu am avut datorii la stat şi eu mereu mi-am plătit taxele la stat, iar eu mereu dau bonuri şi pentru un nasture în firma mea.

Aşa că în câteva minute aştept de la contabila mea, dacă poate să-mi trimită chitanțele, adică dovada faptului că eu mi-am plătit întotdeauna taxele la stat.

Și, mai mult decât atât, vreau să subliniez că nu am avut niciodată datorii la firmă, niciodată.

Se poate vedea asta foarte simplu, nu înţeleg şi chiar nu îmi dau seama de unde vin cifrele acestea şi cum se fac constatările acestea.

Dar să stea toată lumea liniştită, că eu sunt foarte bine”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Star Magazin, de la Antena Stars

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed