Home Stiri Primele imagini cu Gina Pistol în costum de baie

Primele imagini cu Gina Pistol în costum de baie

autor Buinoschi Andreea
309 vizualizari

În urmă cu două zile, Gina Pistol și Smiley au confirmat ceea ce deja se știa în presă. Cei doi vor avea o fetiță, iar micuța va apărea pe lume anul viitor. Aflați în vacanță, viitorii părinți au vorbit puțin cu fanii prin intermediul Insta Story-urilor, iar burtica Ginei s-a văzut.

„Vă mulțumim mult pentru mesajele pe care ni le-ați trimis, în special Ginei!”, a spus Smiley, vizibil emoținat. Iubita sa le-a mulțumit și ea, spunând că numărul de mesaje este atât de mare, încât nu poate răspunde, mai ales că se află în Grecia: „Vă mulțumesc foarte mult, dar o să mai discut eu pe parcurs, așa, ca de la femeie la femeie, că știu că foarte multe femei mi-au scris și s-au lovit de aceeași problemă. Nici nu știu ce să mai spun… Vă mulțumim mult!”.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru dintr-o singură bucată, burtica de gravidă abia se observa, Smiley fiind foarte atent la modul în care filmează și de data aceasta.

Prin intermediul conturilor de socializare, artistul și prezentatoarea de la Antena 1 au dat cea mai importantă veste din viața lor. Deși zvonurile legate de sarcina vedetei apăruseră de mai bine de o lună, iată că, într-un final, îndrăgostiții le-au confirmat.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!

Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc vom deveni trei! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit pana acum. Mulțumim!”, este mesajul postat de Gina pe contul său de Instagram…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies