Home Stiri Primele informații despre nunta de 1 milion de euro a Biancăi și copilul cu Gabi Bădălău!

Primele informații despre nunta de 1 milion de euro a Biancăi și copilul cu Gabi Bădălău!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 683 views 2 minute timp de citit

S-au împăcat și s-au despărțit de atâtea ori, că lumea a pierdut șirul. Cu toate acestea, nimic nu pare să îi țină departe unul de altul, iar Bianca și Gabi Bădălău se pregătesc să ajungă în fața altarului, dar nu oricum.

Conform celor de la cancan.ro, Bianca a primit deja inelul, a cărui valoare se ridică la 30.000 de euro. Cu toate acestea, fosta prezentatoare preferă să îl țină ascuns, deoarece nu vrea ca acest lucru să afecteze relația problematică pe care logodnicul ei și Claudia Pătrășcanu o au.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Alex Bodi a semnat și un contract prenupțial, declarând că este de acord cu tot ceea ce părinții lui Gabi Bădălău au menționat în acte. Surprizele însă nu se opresc aici. Conform sursei menționate anterior, nunta celor doi se va ridica la un milion de euro, deoarece se va ține atât în țara noastră, cât și în Grecia.

De asemenea, la petrecerile celor doi vor cânta Florin Salam și Nikos Vertis, iar florile care vor împodobi castelul din București, la care se va ține petrecerea, costă peste 40.000 de euro. Mai mult decât atât, Bianca își dorește ca buchetul ei să nu fie adus, ci coborât din elicopter, iar rochia ei, creată de Elie Saab, va avea același preț ca florile.

În continuare, potrivit celor de la cancan.ro, Bianca și Bădălău vor să devină și părinți și au făcut, deja, toate demersurile în acest sens. Viitori soți au mers în Turcia, la o clinică de fertilizare in vitro, pentru ca Bianca să rămână însărcinată înainte de a-și uni destinul cu milionarul…

Nunta lor, cel mai probabil, se va ține în luna august, dar mai multe detalii despre marele eveniment încă nu se cunosc, eveniment ce a fost pus sub semnul întrebării de multe ori.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies