HomeStiri Mondene A primit un colet din China, deși nu se aștepta deloc la acest lucru. Ce a găsit în interior a ajuns să-l panicheze!

A primit un colet din China, deși nu se aștepta deloc la acest lucru. Ce a găsit în interior a ajuns să-l panicheze!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 728 views
A-primit-un-colet-din-China-deși-nu-se-aștepta-deloc-la-acest-lucru in Stiri Mondene

Rețeaua de socializare Reddit a ajuns să fie plină de dezbateri și expuneri de păreri odată ce imaginile de mai jos au apărut pe aceasta. Sute de comentarii au ajuns să însoțească imaginile pe care urmează să le vedeți.

A primit un colet din China, deși nu se aștepta deloc la acest lucru

Povestea a început odată ce un bărbat din Statele Unite a primit un colet din China. Totul i se părea foarte ciudat și ieșit comun, deoarece acesta nu comandase nimic și nici că se aștepta să primească un pachet.

Deși faptele nu corespundeau cu realitatea, pe cutie erau trecute datele de contact corecte ale bărbatului, până și numele lui era clar scris pe aceasta. Fiindu-i stârnită curiozitatea, bărbatul a deschis coletul și a găsit în interiorul acestuia trei cabluri USB, fiecare dintre acestea fiind ambalat separat.

Lucrul care face faptele să pară și mai suspecte este faptul că, odată ce a deschis unul dintre cabluri, bărbatul a observat că în interiorul acestuia se găsea un praf care părea destul de ciudat.

O parte din cei care au comentat susțin că este vorba de o eroare, pe când alții au sfătuit bărbatul să se scape de cablurile acelea ciudate cât mai repede, spunând că ar putea fi vorba de aparatură destinată supravegherii…

Oare care o fi povestea reală din spatele acestei întâmplări ciudate?!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed