Home Stiri Prin ce schimbare majoră a trecut Andreea Mantea peste noapte: „Nu mai pot”

Prin ce schimbare majoră a trecut Andreea Mantea peste noapte: „Nu mai pot”

autor Mirela
484 views 3 minute timp de citit
  • Andreea Mantea are un program extrem de încărcat, mai ales pentru că este mamă.
  • Aceasta urmează să se bucure de o pauză pentru câteva luni.
  • Prezentatoarea a spus despre ce este vorba.

Andreea Mantea are un program extrem de încărcat. Aceasta are de filmat ore bune pentru emisiunea sa de la Kanal D, are de onorat multe campanii în mediul online, trebuie să participe la diferite evenimente, trebuie să se ocupe de casă și, nu în ultimul rând, trebuie să se ocupe și de David, fiul său.

Cu toate acestea, vedeta urmează să aibă parte de o perioadă mai liniștită, deoarece fiul ei a terminat școala, lucru ce înseamnă că nu trebuie să se mai trezească devreme și poate să mai recupereze din orele de somn pierdute.

Andreea Mantea va avea parte de câteva momente de respiro

„Cine se va trezi pentru ultima dată la șase dimineața pentru urătoarele 2-3 luni? Nici nu mai contează! Contează că mâine este ultima zi în care eu mă trezesc la ora șase, pentru că…mai ai o zi, trebuie să mă trezesc și mâine. O zi contează pentru mine, pentru că nu mai pot. Că mă culc la două, că mă culc la trei, la patru, trebuia să mă trezesc”, a povestit prezentatoarea.

„La 7 trebuie să fiu în picioare, ca să-l trezesc pe David și, atunci, nu pot să mă trezesc la 7 fix, pentru că, până mă ridic eu, până mă dezmorțesc…la 7 trebuie să fiu la el. La 6 jumate…ding, ding, ding, ding! Uită-te la ecranul telefonului cât de spart este, pentru că nu-l mai suport! Încerc să-l opresc, nu nimeresc butonul și poc, poc, poc!

Într-o dimineață, l-am dat în perete, pentru că nu se oprea, dar l-am dat în perete, pentru că am visat că erau foarte multe persoane în jurul meu și-mi ziceau <<Dar chiar nu poți să oprești telefonul?!>> și el tot mergea. M-am speriat, l-am luat și l-am aruncat!”, a povestit aceasta pentru cei de la wowbiz.ro.

Prezentatoarea a fost impresionată de fiul ei

„A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei. A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit. I-a zis să se ducă să își cumpere haine, că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare. Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi. A fost vorba de 3.000 de lei. Într-o zi, a mai venit la mașină cu mămica și o fetiță. Totul face din generozitate”, a spus aceasta pentru Kanal D.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies