Home Stiri Prinţesa Charlotte, copia mamei sale

Prinţesa Charlotte, copia mamei sale

autor Elena Yvette
188 vizualizari

Aşa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, fetele sunt copia fidelă a mamelor. Deşi e foarte mică, având doar şapte luni, micuţa prinţesă Charlotte, sora mai mică a prinţului George, pare să înveţe destul de multe lucruri de la mama sa, frumoasa ducesă de Cambridge, Kate Middleton.

hepta_2237122_5df8ba8637

Atunci când vine vorba de reciclarea ținutelor  vestimentare, Ducesa de Cambridge, Kate, pare să fie prima persoană care e dispusă să facă acest lucru. Într-o nouă poză apărută cu frumoasa familie regală, putem observa că şi micuţa prinţesică începe să devină adepta acestui stil.

În cea mai recentă fotografie de familie care a fost  oferită publicității de către familia regală, se pare că micuţa Charlotte apare şi dânsa, purtând aceeași rochiță cu care apare îmbrăcată în pozele realizate de mama sa, ce au fost postate pe pagina sa oficială de socializare, acum o lună.

Acesta este un început foarte bun în ceea ce privește stilul său vestimentar, deoarece mama sa, Kate, este destul de mult apreciată pentru toată modestia pe care o afişează, având curajul de a purta aceleaşi articole vestimentare de mai multe ori, însă modificate şi asortate cu diverse accesorii.

Cu toate acestea, Ducesa de Cambridge a fost desemnată cea mai stilată persoană publică din Marea Britanie în decursul anului 2015, deşi a avut destul de puţine apariţii publice.
Sursa photo: libertatea.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies