Home Stiri Prințul George va merge la școală. Părinții lui vor plăti peste zece mii de lire anual

Prințul George va merge la școală. Părinții lui vor plăti peste zece mii de lire anual

autor Elena Yvette
263 vizualizari

În septembrie, Prințul George, în vârstă de patru ani, va merge la școală. Părinții lui au decis deja la ce instituție de învățământ va merge, iar costurile pentru un an școlar se ridică la aproape zece mii de lire, a anunțat Palatul Kensington.

printul-george-va-merge-la-scoala-parintii-lui-vor-plati-peste-10-mii-de-lire-anual

Prințul George va urma începând cu toamna acestui an cursurile școlii private Thomas´s Battersea, care se află în Londra. Primele reguli pe care cei mici le învață aici sunt „să fii bun” și să nu-și facă un „cel mai bun prieten”, pentru a nu-i răni pe ceilalți, relatează The Telegraph.

Spre deosebire de tatăl său și bunicul său, prințul George va studia într-o clasă cu fete și băieți de patru ani, și nu în una exclusiv pentru băieți, cum spune tradiția în familiile nobile sau bogate. Programul școlii pune accentul pe artă, sport și activități în aer liber. „Altețele lor sunt încântate că au găsit o școală în care au încredere că George va avea un start fericit în educație”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Cu toate că în școala lor va studia un membru al familiei regale, directorii instituției de învățământ, Beb și Tobyn Thomas, au declarat că nicio activitate desfășurată de copiii înscriși acolo nu va fi perturbată. „Ducele și ducesa au specificat că nu doresc ca prin înscrierea lui George această școală să-și schimbe obiectivele și valorile”, le-au transmis cei doi directori părinților ai căror copii studiază acolo…

În prezent, în școala aflată în sud-vestul Londrei sunt înscriși 540 de elevi, băieți și fete, cu vârste cuprinse între patru și treisprezece ani. Taxa pe un singur semestru este de 4.500 de lire. Școala urmează curriculum național cu profesori specialiști în artă, balet, teatru, IT, franceză, muzică și sport. Ducele și ducesa de Cambridge au doi copii: prințul George și prințesa Charlotte.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies