Home Stiri Prințul Harry a recunoscut de ce a plecat din Familia Regală împreună cu Meghan

Prințul Harry a recunoscut de ce a plecat din Familia Regală împreună cu Meghan

autor Buinoschi Andreea
182 vizualizari

În urmă cu aproximativ un an, Prințul Harry și Meghan Markle anunțau că vor părăsi Familia Regală. Vestea a fost un șoc pentru toată lumea, deoarece cu toții știm cât de stricte sunt regulile monarhiei britanice.

Acum, acesta a decis să vorbească despre motivele care l-au împins să ia controversata decizie. Conform declarațiilor sale, presa britanică și mediul în care trăiau erau lucruri toxice atât pentru el, cât și pentru familia pe care și-o întemeiase alături de Meghan. Mai mult decât atât, fostul Duce de Sussex este conștient că decizia nu a fost văzută cu ochi buni, dar este convinsă că este cea mai bună pe care o putea lua.

„Nu a fost vorba despre a pleca, ci de a face un pas înapoi. A fost un mediu cu adevărat dificil, așa cum cred că mulți oameni au văzut. Știm cu toții cum poate fi presa britanică și îmi distrugea sănătatea mentală, e toxic. Am făcut ceea ce orice soț și ceea ce orice tată ar face”, a declarat Prințul Harry, în cadrul unui interviu acordat prezentatorului James Corden.

De asemenea, cei doi soți au mai declarat că nu vor să își reia obligațiile regale, deoarece nu vor să se întoarcă în Marea Britanie. Cei doi vor continua să locuiască în America, alături de fiul lor Archie și de noul membru încă nenăscut. După ce Meghan și Harry au anunțat-o pe Regină de intențiile pe care le au, reprezentanți ai Familiei Regale au făcut publică decizia.

„Ducele şi ducesa de Sussex i-au confirmat majestăţii sale regina că nu vor reveni ca membri cu îndatoriri în cadrul familiei regale. Deşi am primit decizia cu tristeţe, ducele şi ducesa vor rămâne în continuare membri mult iubiţi ai familiei regale”, s-a arătat în declarația de presă emisă de către reprezentanții Familiei Regale.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies