Home Stiri Prinţul Harry, declaraţie despre moartea mamei sale

Prinţul Harry, declaraţie despre moartea mamei sale

autor Elena Yvette
639 views 2 minute timp de citit

Deşi anul acesta se împlinesc 20 ani de la moartea mamei sale, pe când micuţul prinţ Harry avea doar 12 ani, această dureroasă amintire pare să nu se fi şters din mintea acestuia.

printul-henry-al-marii-britanii

În anul 1997, pe data de 31 august, prinţesa Diana, mama prinţului Harry şi a fratelui său, William, a murit într-un accident de maşină foarte violent, în care și-a pierdut viața și bărbatul pe care îl iubea, şi anume, Dodi al-Fayed, un arab.

Şi prinţul Harry, în vârstă de 32 de ani, pare să o urmeze pe mama sa în ceea ce priveşte săvârşirea de acte şi activităţi caritabile, ducând mai departe dorinţa mamei lui.

Acesta, cel de-al cincilea moştenitor al Casei Regale britanice, la deschiderea unui centru pentru orfani, din Lesotho, Africa, a reuşit să declare câteva cuvinte despre durerea pricinuită de moartea mamei sale, durere adunată în toţi aceşti ani.

„Ştiu că va fi mereu un gol imens care nu va fi niciodată umplut. Copiii din centru sunt mult mai tineri decât mine, şi, bineînţeles, situaţia lor este mult mai provocatoare decât a mea. Cu toate acestea, împărtăşim un sentiment similar de pierdere, să ai pe cineva drag, în cazul meu, un părinte, şi să-l pierzi atât de curând”, declarase prinţul Harry.

povestea-printului-harry

Surse foto: roportal.ro; avantaje.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies