Home Stiri Prințul Harry se mută cu aleasa inimii lui

Prințul Harry se mută cu aleasa inimii lui

autor Elena Yvette
570 views 2 minute timp de citit

Soarele pare să fi răsărit și pe strada prințului Harry, pentru că după mult timp în care a fost singur, se pare că în sfârșit trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Meghan Markle. Cei doi se vor muta împreună imediat ce apartamentul lor de la Palatul Kensington va fi renovat.

printul-harry-se-muta-cu-aleasa-inimii-lui

Prințul Harry, în vârstă de 32 de ani, și iubita sa, Meghan Markle, cu trei ani mai mare decât el, care au o relație de aproximativ un an, se vor muta împreună. Cei doi așteaptă să se finalizeze renovarea apartamentului lor de la Palatul Kensington. Cu toate acestea, vedeta îl vizitează destul de des pe prinț în apartamentul în care bărbatul locuiește în prezent. Ba chiar ar avea și o cheie de la reședința partenerului ei de viață. Singurul inconvenient ar fi că reședința acestuia se află cam departe de viitorul loc de muncă a lui Meghan. Aceasta va fi protagonista unui film nou.

„Harry este foarte interesat și se întreabă mereu când va fi gata noua locuință. El pare destul de grăbit să se mute cu Meghan”, a declarat o sursă pentru publicația Daily Online. După ce apartamentul lor va fi gata, cei doi îndrăgostiți se vor muta alături de ducele și ducesa de Cambridge și cei doi copii ai lor, prințul George și prințesa Charlotte…

Se pare că relația dintre cei doi este mai mult decât serioasă și se zvonește că s-ar pregăti de nuntă. „Se vor căsători și ei până la sfârșitul verii. Au vorbit serios despre viitorul lor și se gândesc la o viață împreună”, a mai declarat un apropiat al cuplului. La începutul acestui an, prințul Harry l-a cunoscut pe tatăl artistei, iar mai apoi au petrecut o vacanță în Jamaica, unde au și luat parte la nunta unui prieten.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies