Home Stiri Prințul Harry și iubita lui, surprinși împreună la nunta unui prieten

Prințul Harry și iubita lui, surprinși împreună la nunta unui prieten

autor Elena Yvette
575 views 2 minute timp de citit

Soarele pare să fi răsărit în sfârșit și pe strada prințului Harry, care nu pare să fi avut prea mult noroc în dragoste până acum. După ce a confirmat oficial relația pe care o are cu actrița americană Meghan Markle, cei doi au fost surprinși împreună la nunta unui prieten, care a avut loc în Jamaica.

52334368 Royal couple Prince Harry and his girlfriend Meghan Markle were spotted attending a friend's wedding near Miami, Florida on March 3, 2017. Harry and Meghan enjoyed the festivities with the whole group before breaking off for some private conversation at a small table. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Prințul Harry și actrița Meghan Markle au fost surprinși de curând împreună la evenimentul unui prieten. Unul dintre cei mai buni prieteni ai bărbatului, Tom „Skipp” Inskip, s-a căsătorit cu Lara Hughes-Young în Montego Bay, St. James, iar cei doi îndrăgostiți nu puteau să lipsească. Aceasta este prima data când cei doi sunt surprinși la un eveniment, după ce în luna noiembrie a anului trecut și-au confirmat relația.

Prințul, de 32 de ani, și proaspăta sa iubită, care este cu trei ani mai mare, au fost surprinși imediat după ceremonia religioasă în timp ce stăteau la o masă, alături de o altă invitată, se țineau de mână și nu și-au luat deloc ochii unul de la altul pe toată durata evenimentului. În următoarea zi, ei s-au relaxat pe o plajă din apropiere. Cei doi s-au cunoscut în luna mai a anului trecut, la Toronto, pe când prințul se afla acolo pentru a promova „Invictus Games”…

printul-harry-si-iubita-lui-surprinsi-impreuna-la-nunta-unui-prieten1

Recent, un apropiat al familiei regale a lansat zvonul cum că și cei doi îndrăgostiți s-ar pregăti de nuntă. Marele eveniment ar urma să aibă loc în luna august a acestui an. Zvonuri despre o posibilă logodnă au apărut încă de la începutul acestui an, după ce prințul Harry a fost surprins în timp ce îl vizita pe tatăl actriței. În plus, Meghan Markle i-a cunoscut deja familia iubitului său, semn că relația este una destul de serioasă. Ba mai mult, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a spus că este bucuroasă că prințul Harry a găsit o fată care pare foarte serioasă și că cei doi se iubesc.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies