Home Stiri Prințul Harry și Meghan Markle, decizie-șoc la doar un an și jumătate de la căsătorie

Prințul Harry și Meghan Markle, decizie-șoc la doar un an și jumătate de la căsătorie

autor Negriu Elena
349 vizualizari

Prințul Harry nu mai suportă felul în care soția sa, Ducesa Meghan Markle este urmărită de către ziarele de scandal din Marea Britanie.

Deoarece Meghan Markle este ținta tabloidelor și a paparazzilor, dacă lucrurile nu se vor schimba în viitorul apropiat, au de gând să facă o schimbare de proporții în viața lor de familie.

Astfel, Prințul Harry ia în calcul să se mute împreună cu Meghan Markle și fiul lor, Archie, tocmai în Canada, pentru a scăpa de presiunea mediatică.

În ciuda faptului că a fost actriță, Meghan Markle este profund afectată de felul în care este tratată de presa mondenă, iar Prințul Harry se teme ca relația lor să nu aibă de suferit pe viitor din acest motiv.

Prințul Harry ar fi luat deja măsuri legale, inițiind demersurile pentru a da în judecată publicațiile The Daily Mail și The Sun, în încercarea de a oferi soției sale puțină liniște.

„S-au acumulat mult prea multe, iar Harry refuză să nu facă nimic atunci când presa îi invadează viața privată a lui Meghan.

Markle este o femeie puternică, dar este foarte afectată de poveștile negative ce apar despre ea”, a spus o sursă celor de la US Weekly.

„Pe Harry îl sperie faptul că recentele zvonuri pot avea un impact asupra relației lui cu Meghan sau a relației cu familia regală sau cu publicul”, a mai spus sursa respectivă.

„Meghan și Harry iau în considerare plecarea lor în Canada. Cei doi se gândesc la aceasta pentru viitor.

Este posibil ca acest lucru să se întâmple însă nu acum, căci ei rămân loiali responsabilităților lor regale”, a continuat sursa.

Se pare că cei doi ar fi ales Canada pentru că Meghan Markle a mai locuit acolo în perioada când filma pentru serialul Suits – Costume

Sursa: verdict.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies