Home Stiri Prinţul Harry: „Tot ce vreau să fac este să-mi fac mama incredibil de mândră.”

Prinţul Harry: „Tot ce vreau să fac este să-mi fac mama incredibil de mândră.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 646 views 2 minute timp de citit

După ce şi-a pierdut mama la vârsta de doar 12 ani, prinţul Harry, în vârstă de doar 32 de ani, a declarat într-un interviu oferit unei reviste locale britanice, despre momentul greu prin care a trecut atunci când mama sa s-a stins din viaţă, şi ceea ce a reprezentat şi reprezintă mama sa pentru el. 

printul-harry-dezvaluie-problemele-din-viata-sa-personala-de-ce-ii-este-greu-sa-isi-gaseasca-o-prietena_3

„Tot ce vreau să fac este să-mi fac mama incredibil de mândră. Doar asta, mi-am dorit tot timpul. Când a murit, a lăsat un gol în urmă, nu doar pentru noi, ci pentru o mulțime de oameni din întreaga lume. Dacă reușesc să umplu măcar o mică parte din golul acesta, atunci înseamnă că mi-am făcut treaba. Trebuie, într-un sens bun, să-mi dedic întreaga viață să umplu acest gol cât mai mult posibil, la fel și prințul William. Îmi place ce fac, dar nu fac lucrurile astea pentru că simt că mama ar vrea să le fac”, a declarat prinţul Harry în cadrul interviului.

„Știu că am luat multe părți din mama mea. Fac o grămadă de lucruri, pe care, probabil, și ea le-ar fi făcut”, a mai relatat prinţul…

Mama sa, prinţesa Diana, denumită „prinţesa poporului”, s-a stins din viaţă în urma unui accident de maşină, în anul 1997, pe când fiii săi aveau doar 12 ani (Harry), respectiv, 15 ani (William).

kinopoisk.ru

46151419

Surse foto: sport.ro; qmagazine.ro; ele.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies