Home Stiri Prinţul Nicolas al Suediei a fost botezat!

Prinţul Nicolas al Suediei a fost botezat!

autor Elena Yvette
752 views 1 minute timp de citit

Al şaselea în linia moştenitorilor la tronul suedez, fiul Prinţesei Madeleine şi al omului de afaceri cu dublă cetăţenie – britanică şi americană – Christopher O’ Neill, a fost botezat. Prinţul Nicolas al Suediei a avut 6 perechi de naşi, ceremonia de creştinare fiind una de-a dreptul fastuoasă!

printul nicolas poza 1

Botezul a avut loc la capela Palatului Drottningholm, ce se află pe insula lacului Mälar din capitala Stockholm. Acolo au fost prezenţi mai mulţi membri ai Casei Regale a Suediei, printre care: Regina Silvia și Regele Carl XVI Gustaf, Prințesa Victoria, alături de soţul ei, Prințul Daniel şi fiica lor, Estelle. Nu a lipsit nici fratele Prințesei Madeleine, Prințul Carl Philip, ce a venit însoţit de Prințesa Sofia, soţia sa.

printul nicolas poza 2

printul nicolas poza 3

printul nicolas poza 4

Apa pentru botez a fost adusă de pe Insula Oland, o renumită zonă turistică, iar Prinţul Nicolas a fost îmbrăcat cu aceeaşi ţinută pe care a purtat-o şi unchiul lui, Prinţul Carl Philip, în anul 1979, atunci când a fost creştinat.

printul nicolas poza 5

Prințul Nicolas Paul Gustaf s-a născut în luna iunie, la două zile după căsătoria prințului Carl Philip cu Sofia Hellqvist.

Prinţesa Madeleine, a 4-a în ordinea succesiunii la tronul Suediei şi soţul ei mai au o fetiţă, Leonore.

printul nicolas poza 6Sursa foto: Hepta

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies