Home Stiri Prințul William a consolat într-un mod inedit o fetiță orfană de tată

Prințul William a consolat într-un mod inedit o fetiță orfană de tată

autor Elena Yvette
88 vizualizari

Prințul William și-a dovedit încă o dată manierele și compasiunea față de cei din jurul său. Acesta a încercat de curând să consoleze o fetiță al cărui tată s-a stins din viață.

Prințul William a consolat o fetiță orfană de tată într-un mod inediat

Prezent la un eveniment organizat special pentru persoanele care au pierdut pe cineva drag, alături de soția sa, Kate Middleton, Prințul William a arătat din nou că este o fire înțelegătoare și că empatizează cu cei din jurul său. Acesta a fost surprins de ceilalți participanți și organizatori în timp ce încerca să aline suferința unei copile care rămăsese fără tată. Ducele de Cambridge i-a mărturisit acesteia că o înțelege pentru că și el și-a pierdut mama la o vârstă fragedă.

„Știi ce mi s-a întâmplat și mie? Știi că am pierdut-o și eu pe mami când eram foarte mic? Eu aveam 15 ani, iar fratele meu, 12 ani”, i-a explicat prințul fetei, conform The Mirror.

Acesta a mai adăugat că cel mai ușor mod de a trece peste o suferință este de a vorbi despre ceea ce s-a întâmplat. „Vrei să vorbim despre tati? Este foarte foarte important să vorbim despre el”, a încercat Ducele de Cambridge să îi explice.

In anul 2017 s-au împlinit 20 de ani de când cea care i-a dat viață Prințului William, Prințesa Diana, s-a stins din viață într-un tragic accident de mașină. Cum nici acesta nu va putea uita niciodată ziua în care a pierdut-o pe mama sa, prezența lui la eveniment a fost benefică atât pentru el, cât și pentru ceilalți participanți…

Mama copilei s-a arătat de-a dreptul copleșită de gestul Ducelui de Cambridge, declarând că: „Nu mi-a venit să cred când a început să vorbească despre mama lui. A fost un moment emoționant și m-am abținut să nu plâng, dar până la urmă nu am reușit”.

 

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies