Home Stiri Prinţul William şi familia sa, pictorial

Prinţul William şi familia sa, pictorial

autor Elena Yvette
210 vizualizari

Cu ocazia sărbătoririi Crăciunului şi a venirii acestuia cu paşi repezi,  Casa regală a Marii Britanii a oferit presei o fotografie în care apar Prinţul William, Ducesa de Cambridge şi cei doi copilaşi ai lor, George şi Charlotte.

hepta_2237122_5df8ba8637

Poza a fost însoţită de un mesaj în care atât ducele, cât şi ducesa de Cambridge le mulţumeşte tuturor celor care le-au oferit de-a lungul acestui an, o serie de mesaje călduroase, pline de dragoste, stimă şi apreciere pentru familia lor.

William şi soţia sa, Kate, se pregătesc să sărbătorească primul Crăciun în patru, după ce anul acesta, în luna mai, s-a născut şi cel de-al doilea lor copil, micuţa prinţesă Charlotte.

În această toamnă, cei patru membri ai casei regale, s-au lăsat fotografiaţi de către Chris Jelf, un cunoscut fotograf. Din portret, se poate observa fericirea de pe chipurile tuturor membrilor frumoasei şi tinerei familii regale. Pozele au fost realizate în grădina Palatului Kensington. 

În ceea ce priveşte vestimentaţia, se pare că William şi soţia sa, Kate, sunt îmbrăcaţi foarte casual, purtând cămăşi, pulovere, jeanşi. Asemenea părinţilor se pare că este îmbrăcat şi fiul lor, George, singura excepţie fiind faptul că acesta purta o pereche de pantaloni scurţi, foarte drăguţi.

Charlotte, care stă foarte confortabil în braţele mamei sale, se pare că poartă aceeaşi vestimentaţie cu care a fost îmbrăcată atunci când mama sa a fotografiat-o pe când avea şase luni.

La final, părinţii celor doi superbi copilaşi au declarat că micuţul prinţ George va începe grădiniţa la sfârşitul lunii ianuarie, iar grădiniţa acestuia s-ar afla la câteva minute de mers cu maşina, de la locuinţa lor din Anmer Hall.

Sursa photo: viva.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies