Home Stiri Prinţul William şi frumoasa sa soţie, Kate, au transmis condoleanţe poporului francez

Prinţul William şi frumoasa sa soţie, Kate, au transmis condoleanţe poporului francez

autor Elena Yvette
214 vizualizari

În urma atentatului ce a avut loc la Paris, în seara de vineri, 13 noiembrie, nu au ezitat să îşi transmită condoleanţele, nici celebra familie regală. prinţul William şi draga lui soţie, Kate Middleton.

william-și-kate

 

Printre cei care au mers la ambasada Franţei, situată în Londra, pentru a semna în cartea de condoleanţe special pentru victimele atentatului terorist din seara de 13 noiembrie, s-au numărat şi prinţii William şi Kate.

„Pentru toţi cei care au murit sau au fost răniţi în timpul dramaticelor atentate de la Paris şi pentru toţi francezii”, ceea ce au semnat şi au transmis cei doi, transmiţând profunde condoleanţe.  Mesajul  semnat  a fost unul simplu, doar: William şi Catherine.

A fost un minunat moment de înaltă recunoştinţă, datorită faptului că cei doi soţi şi-au rupt puţin din timpul lor, şi au venit ca să transmită personal, propriile condoleanţe pentru toţi cei care au decedat, sau sunt răniţi, şi pentru toate familiile îndoliate şi îndurerate.

Este un lucru foarte frumos şi important să ştii că şi familia regală a Marii Britanii este alături poporului francez, în urma acestui groaznic atentat terorist, în care şi-au pierdut viaţa foarte mulţi oameni efectiv, nevinovaţi.

kate-si-william4

kate-si-williamn

Sursa photo: ampress.ro; viva.ro

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies