Pro TV, amendat din cauza lui Florin Călinescu! Ce a făcut juratul de la „Românii au talent”

Share

Florin Călinescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai simpatizați oameni de televiziune, iar în postura de membru al juriului de la Românii au talent face un adevărat show.

Cu toate acestea, anumite glume pe care le face actorul sunt considerate deplasate de către cei de la CNA, care au amendat postul Pro TV cu suma de 25.000 lei.

Mai exact, motivul amenzii îl reprezintă glumele cu tentă sexuală spuse de Florin Călinescu în cadrul emisiunii Românii au talent.

Radu Herjeu, membru al CNA, este cel care a formulat acuzațiile împotriva lui Florin Călinescu, argumentând că emisiunea este urmărită de foarte mulți copii, iar limbajul actorului este obscen.

„Astfel de discuții pot fi, poate, așteptate la iUmor, dar la «Românii au talent», care e emisiunea cu cea mai mare audiență în rândurile copiilor, părinții își lasă copilul pentru că nu se așteptă să se audă astfel de discuții.

Emisiunea nu prezintă, teoretic, un pericol pentru un minor, dar uite că prezintă.

În privința limbajului, care spuneți că e filtrat, oare cum e acel limbaj nefiltrat?

Nu este prima dată, eu am încercat să vă atrag atenția asupra scăpărilor lui Călinescu, dar se pare că nu a interesat pe nimeni și de aia s-a ajuns la astfel de discuții în platou, despre cum face sex Mihai Petre”, a transmis Radu Herjeu.

„Cred că ar trebui să-și controleze limbajul Florin Călinescu”, a spus și Dorina Rusu, la rândul său membră a CNA.

Iată câteva dintre glumele deranjante ale lui Florin Călinescu:

„Pavel, sa-ți dau un exemplar din cartea mea, «Cum s-o bagi din prima» (n.r. – după ce Pavel Bartoș a ratat o aruncare la coșul de baschet).”

„Am inițiat o partidă de sex la ora trei și zece și, când mi s-a părut că mi-am făcut datoria, era două și un sfert.”

„ În mintea mea, m-am uitat la ea, părea moartă, zic: «Ce dracu’»! Oricum am exagerat anul ăsta, am (bip) o dată, trebuie să o mai răresc…”

Sursa: cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente