Probleme in paradis! Cat de des se cearta Andra si Catalin Maruta

Formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri de la noi din țară. Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de zece ani și sunt părinții a doi copii.

În familia lor pare totul perfect, dar lucrurile stau cu totul altfel.

Andra a vorbit zilele trecute într-un interviu despre problemele de cuplu. Ea a dezvăluit că și între ea și Măruță există tensiuni, dar și despre modul cum reușesc să treacă peste toate.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm.

Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor…

Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă, dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord de obicei”, a declarat Andra pentru Evz.

Abonează-te pe:Yve.ro news