Home Stiri Problemele de sănătate ale copiilor au ținut-o trează pe Gabriela Cristea

Problemele de sănătate ale copiilor au ținut-o trează pe Gabriela Cristea

autor Buinoschi Andreea
127 vizualizari

Gabriela Cristea a declarat că nu mai poate dormi noaptea, deoarece Iris, una dintre fetele acesteia, a răcit, iar secrețiile nazale nu le-au lăsat pe niciuna să se odihnească. Gabriela a mai declarat faptul că aceste nopți nedormite nu vor ajunge la final prea repede, deoarece soțul său urmează să se întoarcă acasă cu celalaltă fată, răcită și ea.

2

„Am avut o noapte albă, pentru că a fost o noapte cu mulți muci. Noi suntem cu muci amândoi copiii și mi s-a părut groaznic, deși azi-noapte nu am avut decât un singur copil acasă. Tavi a fost plecat la Brașov și el a avut parte de mucii lui acolo. Noi nu am folosit decât apă termală și am extras secrețiile cu pompița specială. Noi folosim, de obicei, pompița de gură. Azi-noapte la Iris a trebuit să folosim aspiratorul, pentru că a fost o bogăție. Nu avem febră. Dar, pe lângă asta, există și disconfort. Nu am reușit să dormim azi-noapte, nici eu și nici Iris. A dormit în reprize de câte patru ore. Am stat vreo două ore treze. Mă gândesc cu groază că la noapte o s-o luăm de la capăt. Vin și Tavi cu Victoria acasă”, a spus vedeta pe contul său de Instagram.

3

În urmă cu ceva timp, soția lui Tavi Clonda a mărturisit că se confruntă cu o formă mai ușoară de depresie și le-a cerut ajutorul internauților. „Mă gândeam să vorbim astăzi despre un subiect mai delicat așa… pentru că și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc un pic despre stările astea de anxietate, de angoasă pe care le avem. Pentru că, eu, una, mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie. Și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă toate lucrurile.

4

Și, se pare că perioada de pandemie oricum se prelungește. Voiam să vorbim un pic despre anxietate și despre toate stările prin care trecem, pentru că foarte mulți dintre voi mi-ați spus că: «Vai, ai un spirit foarte vesel!» și «De unde îmi găsesc întotdeauna energia?». Nu-mi găsesc întotdeauna energie, sunt și eu un om ca oricare altul”, a spus vedeta…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies