Home Stiri Problemele de sănătate ale copiilor au ținut-o trează pe Gabriela Cristea

Problemele de sănătate ale copiilor au ținut-o trează pe Gabriela Cristea

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 722 views 2 minute timp de citit

Gabriela Cristea a declarat că nu mai poate dormi noaptea, deoarece Iris, una dintre fetele acesteia, a răcit, iar secrețiile nazale nu le-au lăsat pe niciuna să se odihnească. Gabriela a mai declarat faptul că aceste nopți nedormite nu vor ajunge la final prea repede, deoarece soțul său urmează să se întoarcă acasă cu celalaltă fată, răcită și ea.

„Am avut o noapte albă, pentru că a fost o noapte cu mulți muci. Noi suntem cu muci amândoi copiii și mi s-a părut groaznic, deși azi-noapte nu am avut decât un singur copil acasă. Tavi a fost plecat la Brașov și el a avut parte de mucii lui acolo. Noi nu am folosit decât apă termală și am extras secrețiile cu pompița specială. Noi folosim, de obicei, pompița de gură. Azi-noapte la Iris a trebuit să folosim aspiratorul, pentru că a fost o bogăție. Nu avem febră. Dar, pe lângă asta, există și disconfort. Nu am reușit să dormim azi-noapte, nici eu și nici Iris. A dormit în reprize de câte patru ore. Am stat vreo două ore treze. Mă gândesc cu groază că la noapte o s-o luăm de la capăt. Vin și Tavi cu Victoria acasă”, a spus vedeta pe contul său de Instagram.

În urmă cu ceva timp, soția lui Tavi Clonda a mărturisit că se confruntă cu o formă mai ușoară de depresie și le-a cerut ajutorul internauților. „Mă gândeam să vorbim astăzi despre un subiect mai delicat așa… pentru că și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc un pic despre stările astea de anxietate, de angoasă pe care le avem. Pentru că, eu, una, mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie. Și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă toate lucrurile.

Și, se pare că perioada de pandemie oricum se prelungește. Voiam să vorbim un pic despre anxietate și despre toate stările prin care trecem, pentru că foarte mulți dintre voi mi-ați spus că: «Vai, ai un spirit foarte vesel!» și «De unde îmi găsesc întotdeauna energia?». Nu-mi găsesc întotdeauna energie, sunt și eu un om ca oricare altul”, a spus vedeta…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies