Profetia parintelui Ilarion Argatu care iti va face pielea de gaina. „Din cauza saraciei, oamenii îsi vor vinde sufletul…”


685
loading...

Părintele Ilarion Argatu a trăit între anii 1913-1999. Acesta era cunoscut pentru darul prezicerii, dar și pentru faptul că era foarte iubit de credincioși.

A trăit în ultimii 19 ani la mănăstirea Cernica și a făcut câteva profeții care îți vor face pielea de găină. A spus că vor veni vremuri foarte tulburi și că oamenii își vor pierde credința.

Părintele Argatu a fost condamnat la închisoare pe viață de autoritățile comuniste.

Din păcate, putem vedea că aceste profeții chiar se îndeplinesc. A prezis că va fi foarte multă sărăcie trupească, dar și sufletească.

„Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găși nici păstorul şi nici calea. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi. Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă, ci pe bani.

Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va împuţina. Vom trăi timpurile cele de pe urmă. Habar nu avem ce greutate vor avea. Habar nu avem ce ne aşteaptă pe noi şi pe copiii noştri. Pe copiii noştri aceste timpuri îi vor prinde nepregățiţi să le înfrunte, pentru că părinţii din ziua de astăzi nu-şi mai educă copiii în frică de Dumnezeu şi ruşinea de oameni. Din cauza aceasta vor cădea victime multor răutăţi…

Citește și:  Anamaria Prodan a primit de la Laurențiu Reghecampf un cadou de 310.000 de euro! Despre ce este vorba

Mamelor, nu vă lăsăţi copiii în voia lor şi să-i ia valul acestui desfrânat veac! Veţi plânge veşnic că nu v-aţi mântuit copiii şi i-aţi făcut fii ai gheenei. Dacă lumea s-ar întoarce de la răutate, de la păcat şi necredinţă, aceste timpuri nu ar veni acum şi nu am fi noi cei care le-am trăi.”

loading...