HomeStiri Mondene Psihologie: Care dintre cele doua femei este mama copilului? Vezi daca ti-ai dat seama!

Psihologie: Care dintre cele doua femei este mama copilului? Vezi daca ti-ai dat seama!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Care-dintre-cele-doua-femei-este-mama-copilului.jpg

Psihologia este o știință foarte complexă, iar testele pe care le facem pentru a ne cunoaște mai bine personalitatea și a ne da seama de cum funcționează creierul nostru sunt benefice, de cele mai multe ori. Unele dintre ele sunt bazate pe întrebări și răspunsuri, altele sunt grile, altele se bazează pe imagini, așa cum este și în cazul testului de față.

Imaginea de mai sus ilustrează două femei stând față în față și un copil care se joacă. Una dintre cele două femei este mama copilului. Îți dai seama care dintre ele este? Privește cu atenție imaginea și fă o alegere.

Dacă ai ales femeia din stânga:

Intuiția ta este perfectă și nu prea sunt șanse să dea greș. Când a venit vorba să răspundă la această întrebare, doar un procent de 30% dintre oameni au răspuns corect.

Ai o viziune clară asupra vieții, ai planuri bine înrădăcinate și nimic nu te distrage de la a fi și a face ceea ce intenționezi. Ai o minte ageră și pui în balanță lucrurile, astfel încât ele să ducă spre cel mai bun rezultat. Te implici, ești perseverent în dorințele tale și nimeni nu reușește să te distragă de la ele. Fiecare acțiune pe care o întreprinzi este una bine gândită și bine analizată anterior.

Cunoști atât părțile bune, cât și pe cele rele, atunci când vine vorba să faci alegeri, drept urmare, alegerile tale sunt întotdeauna cele mai bune.

Dacă ai ales femeia din dreapta:

Te încadrezi în procentajul de 70% al oamenilor care au ales această variantă. Este varianta greșită de răspuns. Ai capacitatea de a relaționa foarte ușor cu ceilalți, te faci ușor înțeles, schimbi idei cu cei din jur fără probleme, într-un cuvânt, comunicarea este punctul tău forte.

Ești o persoană originală, inventivă, plăcută de către ceilalți, dar și puternică, în același timp.

Ești un bun ascultător, dar pe lângă asta, ai puterea să îi și înțelegi pe ceilalți și să le fii de ajutor atunci când au nevoie. Ești un om rațional și sensibil totodată, dar în ceea ce îți dorești și în planurile tale ești perseverent…

De ce femeia din stânga este mama copilului?

Deoarece femeia din dreapta este mult mai relaxată decât cealaltă, ea denotă o implicare mai mică în evenimentele din jurul ei. Copilul privește femeia din stânga, ceea ce înseamnă că își îndreaptă atenția spre mama lui; copiii au acest obicei de a-și căuta cu privirea mama, în orice moment.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed