HomeStiri Mondene A purtat o pereche de chiloți timp de trei săptămâni și i-a vândut în schimbul sumei de 5.000 de dolari

A purtat o pereche de chiloți timp de trei săptămâni și i-a vândut în schimbul sumei de 5.000 de dolari

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Am-purtat-o-pereche-de-chiloți-timp-de-trei-săptămâni-și-i-a-vândut-în-chimbul-sumei-de-5.000-de-dolari in Stiri Mondene

Încearcă să te gândești puțin la lenjeria pe care o porți în acest moment. Dacă ar fi să o porți timp de trei săptămâni în schimbul sumei de 5.000 de dolari, ai face acest lucru? Ține cont de următoarele aspecte: este vară, ai putea să mergi sau nu la sală, să fii nevoită să faci mișcare și să depui efort fizic, și ești nevoită să o porți indiferent că ești la muncă, dormi sau ești în perioada menstruației și nu ai voie să o speli nici măcar o dată!

Am purtat o pereche de chiloți timp de trei săptămâni și i-a vândut în chimbul sumei de 5.000 de dolari.

Oare mai ești încă interesată de această afacere?

Pentru o antreprenoare tânără, cu pseudonimul Lady Kitten, acest lucru nu a reprezentat deloc un impediment sau un motiv întemeiat pentru a refuza afacerea despre care este vorba în această poveste. Ea are vârsta de 21 de ani și lucrează cu „Sofia Gray”, un site web care permite utilizatorilor să vândă și să cumpere în mod discret, ferit de ochii lumii, lenjerie intimă care a fost deja purtată, iar asta de cel puțin șase luni. De când este o studentă la zi, folosește platforma ca mijloc de a câștiga un ban în plus prin intermediul site-ului, pentru a putea plăti facultatea.

Ea a intrat în această afacere după ce a văzut  povestea infamă din „Orange Is the New Black”, în care Piper Chapman pune bazele unei găști de pușcăriași care este inamica purtătorilor de lenjerie intimă și care vinde bunurile câștigate pentru a obține un profit. Însă, după anumite căutări făcute în mediul online, Lady Kitten a realizat că acestea nu erau lucrurile care erau folosite ca material de bază pe Netflix. Ea spune că „Am văzut că unele fete reșeau să obțintă bani frumoși din această afacere, așa că m-am gândit să încerc și eu”.

Așa a și făcut. Internetul (și lumea întreagă) este plin de oameni care au fetișuri față de lenjeria intimă care a fost deja purtată, fie că le place mirosul „natural”, fie că vor să achiziționeze lenjerie intimă în care oamenii s-au masturbat. Lady Kitten explică faptul că „Încerc să listez trei sau patru perechi pe săptămână, deși pot deveni uneori ușor leneșă”. În restricția ei de șase luni, a reușit să adune aproximativ 4.000 de dolari. La scurt timp însă a fost pe cale să egaleze această sumă, câștigând sume chiar mai mari, iar asta cu ajutorul unei singure vânzări, cea mai mare din întreaga istorie a companiei.

Cu timpul, Lady Kitten a realizat un contract cu un singur vânzător care i-a cumpărat în mod regulat lucrurile deja folosite și purtate. Cei doi comunicau prin intermediul e-mail-ului despre hobby-urile lor, despre interesele lor și despre toate lucrurile tipice care duc la o închegarea unei relații online, singurul lucru care-i lega fiind interesul comun pentru lenjeria purtată și nimic mai mult. Într-o zi, același vânzător a abordat-o cu o cerere care era una mai „specială”. Acesta i-a spus să poarte, timp de trei săptămâni, aceeași lenjerie intimă, fără a o spăla, și va fi răsplătită în schimb cu suma de 5.000 de dolari. Bineînțeles, ea mărturisește că inițial a fost dezgustată de această idee, însă a susținut faptul că banii reprezentau o oportunitate pe care nu avea cum să o lase să-i scape din mâini.

Dar cum rămâne cu riscurile în ceea ce privește starea ei de sănătate? Un medic ginecolog din Westchester, pe nume Alyssa Dweck, care este în același timp și asistentă la Școala de Medicină de la Mt. Sinai, afirmă următoarele lucruri: „Există cu siguranță un risc crescut de apariție a unei infecții cu bacterii vaginale, fiind vorba despre un dezechilibru al mediului bacterian obișnuit din interiorul vaginului. Există microbi care se dezvoltă sub influența a trei factori principali, aceștia fiind căldura, umezeala și locuri lipsite de orice sursă de lumină. Dacă nu schimbi timp de trei săptămâni lenjeria intimă pe care o porți, șansele apariției unui astfel de microb sunt foarte mari, mai ales dacă ținem cont de faptul că nu există nicio sursă de aerisire în acea zonă”.

Însă, aceste lucruri nu au influențat-o deloc pe Lady Kitten în privința deciziei adoptate, deși mărturisește că pe durata acestor trei săptămâni se simțea dezgustătoare, dar, chiar și așa, banii reușeau să o țintă motivată. Ea spune: „Am noroc că trăiesc singură și că am stat mai mult înăuntru, ferită de ochii lumii”.

Cât despre venitul obținut, aceasta spune că va folosi toți banii pentru a-și putea achita taxele școlare.

Chiar și o persoană sceptică ar vrea să știe dacă oamenii mint în legătură cu perioada în care poartă aceeași lenjerie. Oare acești oameni care poartă mult timp aceeași lenjerie intimă folosesc parfumuri pentru a masca mirosurile neplăcute?  „Cunoscătorii” lenjeriilor purtate se pare că reușesc să identifice „falsurile”. Deși Lady Kitten spune că ar fi fost o modalitate eficientă să trișeze, ea mai adaugă și faptul că „Unii cumpărători își cunosc foarte bine lenjeria, așa că se prind repede dacă încerci să-i fraierești!”.

Cumpărătorul ei se pare că este mulțumit de ultima achiziție pe care a făcut-o. Deși este încântat, iar ea pare a fi mulțumită să lucreze cu el, ea numește întreaga afacere ca fiind un coșmar și nu ar mai repeta-o încă o dată, decât dacă ar fi vorba de o sumă de bani mult mai mare.

Laddy Kitten apreciază și este mulțumită de venitul suplimentar de care a avut parte, dar, chiar și așa, păstrează întreaga afacere numai pentru cunoștința ei…

„Nu văd nimic greșit în toată treaba asta, însă știu că familia mea nu ar fi de acord cu ceea ce fac și probabil ar ajunge să fie dezamăgită de mine. Cu siguranță dacă aș fi în căutarea unui loc de muncă și s-ar descoperi acest lucru, aș avea de suferit din această cauză. Bănuiesc că este ceva mult prea diferit pentru oamenii normali și ar fi ceva greu de înțeles sau de acceptat. Oamenii nu acceptă niciodată lucrurile care sunt diferite”, mărturiște Laddy Kitten.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed