Home Stiri Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ce ținută a purtat Roxana Mihalache

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ce ținută a purtat Roxana Mihalache

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views 2 minute timp de citit

Radu Mazăre, în vârstă de 51 de ani, și aleasa inimii sale, Roxana Mihalache, cu 20 de ani mai tânără, au devenit soț și soție pe data de 10 iulie 2019, iar ceremonia a avut la Penitenciarul Rahova.

Fostul primar al Constanței este condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, din care a ispășit până acum circa două luni.

Roxana Mihalache a ajuns la penitenciar puțin după ora 14:00. Mama, frații și fiul lui Radu Mazăre au fost și ei prezenți la ceremonie, numărul maxim de persoane acceptate să ia parte la eveniment fiind zece. Căsătoria a avut loc în incinta sectorului „Vizite” și a fost oficiată de un ofițer al Stării Civile de la Sectorul 5 din București.

Soția lui Radu Mazăre a purtat o rochie crem simplă, cu mici detalii roșii, cu bretele, a avut pantofi roșii care s-au asortat cu detaliile de pe rochie, iar în ceea ce privește coafura, aceasta a ales să poarte o împletitură realizată în stil rusesc pe care susține că și-a creat-o singură.

„Nu am niciun inel de logodnă. Rochiţa o aveam. Nu are sens să iau o rochiţă nouă. Nu pot să vă arăt acum verighetele, vi le arăt apoi. Nici 20 de minute nu mi-au luat să mă pregătesc”, a declarat Roxana Mihalache când a sosit la penitenciar.

Unul dintre frații lui Radu Mazăre a oferit, atunci când a ajuns la penitenciar, câteva detalii despre procedurile căsătoriei în spatele gratiilor.

„Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Aşa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există şi acolo o procedură”, a spus fratele lui Radu Mazăre…

Fiul fostului primar al Constanței le-a transmis tatălui său și Roxanei: „Casă de piatră şi multă fericire! (…) Am venit doar noi (n.r.: nu a adus nimic)”.

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies