Home Stiri Radu Vâlcan, declarație de dragoste pentru Adela: „Indecent de frumoasă”

Radu Vâlcan, declarație de dragoste pentru Adela: „Indecent de frumoasă”

autor Buinoschi Andreea
122 vizualizari

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan este una plină de iubire. Actorul îi face declarații de iubire soției sale ori de câte ori are ocazia și nu se sfiește să facă acest lucru public.

Recent, prezentatorul de la Antena 1 surprins-o pe Adela cu un mesaj extrem de emoționant, publicat în mediul online. „EA, indecent de frumoasă! ❤️ @adela_popescu”, a scris acesta pe pagina lui de Instagram.

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro, Radu a povestit cum s-a îndrăgostit de soția sa, adăugând că sentimentele erau atât de puternice, încât gândul îi stătea doar la ea. „Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea.

Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging (n.r. – zâmbește).

Aaa, sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!

Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună”, a spus Radu Vâlcan pentru viva.ro

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies