Radu Vâlcan, declarații spumoase despre noul sezon „Insula Iubirii”

Share

În această seară, Antena 1 va difuza primul episod din noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, iar Radu Vâlcan a făcut mai multe declarații. Show-ul a fost așteptat cu nerăbdare de către toți fanii acestuia, mai ales că a fost amânat de către pandemie.

„De fiecare dată sunt surprins. De fiecare dată mă întâlnesc cu situaţii cu care nu îmi imaginam că m-aş putea întâlni, pentru că… Concurenţii, bineînţeles, sunt diferiţi de fiecare dată, poveştile lor de viaţă sunt diferite, personalităţile lor sunt diferite şi, atunci, tot ce înseamnă conţinut pentru emisiune este din plin. Ei vin pregătiţi acolo, vin după atâtea sezoane”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Radu Vâlcan susține că nu poți înțelege ceea ce se întâmplă dacă nu ești prezent pe insulă

„Trebuie să vii la filmare, trebuie să te aşezi unde este camera, este un reality. În mare parte a timpului, evident că ei sunt lăsaţi să facă absolut tot ce îşi doresc. Şi… Da, sunt filmaţi 24/24, poveştile sunt adevărate. Evident că mă întreabă lumea, de fiecare dată mă întreabă: ‘«Nu este nicio făcătură, totul este real, este pe bune, oamenii aceia chiar sunt împreună?’». Da, sunt împreună.

A fost povestea aceea celebră, cu Hamude şi iubita lui, la vremea respectivă, Loredana, despre care, pentru ei, precum cuplu, puteam să bag mâna în foc că nu se va întâmpla nimic cu ei, absolut nimic şi iată că s-a întâmplat! La un moment dat, cursul evenimentelor, toţi ochii erau ţintiţi către ei, către cuplul respectiv. El era cu suferinţa lui acolo, o iubea sincer.

Sunt cupluri la care, efectiv, nu te aştepţi. Nu te aştepţi, încă de când îi vezi la casting, de când îi vezi în timpul filmărilor, acolo, după câteva zile petrecute acolo, n-ai spune. De aici şi surprinderea, de fiecare dată, că spuneai mai devreme dacă mai sunt surprins, da, pentru că au loc situaţii de genul acesta”, a mai spus soțul Adelei Popescu.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news