Home Stiri Radu Vâlcan dezvăluie cum a cerut-o de nevastă pe Adela

Radu Vâlcan dezvăluie cum a cerut-o de nevastă pe Adela

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 626 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din țara noastră. Cei doi se iubesc din ce în ce mai tare și își aduc aminte cu foarte mare emoție de toate momentele pe care le-au trăit de-a lungul timpului.

Recent, Radu Vâlcan a vorbit despre cererea în căsătorie. Cei doi s-au cunoscut chiar pe platoul de filmare al unui serial, iar actorul și-a dat seama că prezentatoarea de la PRO TV este persoana perfectă pentru el. „Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum.

Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică «Da!». Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și «Da!»”, a spus vedeta Antena 1 în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro.

Tot în cadrul aceluiași interviu, soțul Adelei Popescu a povestit despre cât de tare s-a îndrăgostit de ea. „Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținută în fiecare dimineață la jogging (n.r. – zâmbește)”, a adăugat Radu Vâlcan…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies