Home Stiri Radu Vâlcan, noutăți despre „Insula Iubirii”: „Cu Hannelore… m-am antrenat pentru ce urmează”

Radu Vâlcan, noutăți despre „Insula Iubirii”: „Cu Hannelore… m-am antrenat pentru ce urmează”

autor Negriu Elena
493 views 2 minute timp de citit

Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului de succes Insula Iubirii, a dezvăluit noutăți în legătură cu sezonul cel nou.

Invitat în cadrul emisiunii Star Matinal, Radu Vâlcan a oferit detalii despre surprizele pe care le pregătește alături de echipa de la Insula Iubirii pentru cel mai nou sezon al acestui reality show extrem de îndrăgit.

„Au fost și cazuri în care o ispită care s-a îndrăgostit de un concurent și invers. Am început ceremonia focului seara la 20:00 și ne-am întins până când m-am bronzat cu pudra pe față. A fost doar începutul. (n.r.: ceremonia focului, cu Hannelore). Luni începe cel de-al cincilea sezon, de la ora 20:00. Ce ați văzut cu Hannelore… m-am antrenat pentru ce urmează.

Cuplurile care vin în emisiune ascund multe lucruri, pe parcurs măștile încep să cadă. Oamenii care vin acum sunt extrem de pregătiți, pentru că au experiența sezoanelor trecute, știu unde sunt camerele amplasate. Au fost cazuri în emisiune când au venit cu alte gânduri, au fost actori, dar au fost descoperiți”, a spus Radu Vâlcan.

Prezentatorul TV a declarat cum a izbutit să mențină o distanță între el și concurenți, astfel încât să nu se implice emoțional în situațiile trăite de aceștia la Insula Iubirii.

„Pe fondul oboselii îți vine să intervii, să îl tragi de urechi pe respectivul. Dacă înainte de primul sezon aveam senzația că am cunoscut diverse tipologii de oameni, acum mi-am dat seama că, de fapt, nu. Toți sunt personaje pentru cei de acasă, am intrat în contact cu acești oameni și încă o dată mi s-a confirmat faptul că sunt mulți oameni falși, este o lecție pentru toți”, a adăugat acesta.

Radu Vâlcan a fost prezent și la emisiunea Xtra Night Show, unde a adus lămuriri cu privire la zvonul cum că ar participa la Insula Iubirii în postura de ispită, negând speculațiile…

„Cred că îţi trebuie foarte mult curaj să faci asta şi chiar îi admir pe toţi, pentru curajul de care dau dovadă. Pur şi simplu n-am talent. Cred că ispitele care iau parte în acest reality sunt făcute pentru aşa ceva”, a declarat acesta.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies