Home Stiri Radu Vâlcan o divinizează pe Adela Popescu. Iată ce a spus despre ea!

Radu Vâlcan o divinizează pe Adela Popescu. Iată ce a spus despre ea!

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 818 views 3 minute timp de citit

Radu Vâlcan și Adela Popescu se iubesc mai mult ca în prima zi și nu lasă niciun moment să treacă fără să își mărturisească iubirea unul față de celălalt.

Radu Vâlcan scrie adesea cuvinte frumoase despre superba lui soție, iar de data aceasta a surprins pe toată lumea.

„I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem zece minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul. Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place de ea așa drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți”, a scris Radu Vâlcan pe blogul personal, despre Adela Popescu.

Pe Radu îl amuză extrem de mult grija pe care soția sa o are atunci când vine vorba despre pielea și sănătatea ei.

„Nu mai pot cu uleiul de hamamelis, crema cu aloe și extractul de jojoba. Când aud de argan pur și simplu mă înfior. M-aș ascunde în baie de frică, dar ce să vezi? Mă pândesc zeci de borcănașe și flacoane, mai mici sau mai mari, naturale și nu prea, cu miros plăcut sau înțepător și cu o întreagă grădină botanică pe etichetă. Dacă mergem în vacanță pe undeva, nu există să nu găsească nu știu ce cremă cu extract de lotus, un șampon 100% natural cu miros oribil, dar pentru păr strălucitor și un săpun ce aduce mult cu cel făcut de bunicii de la țară, dar, chipurile, miraculos pentru piele. O văd cum așteaptă câte o lună lansarea la crema aceea care îți ia ridurile cu mâna, când ea n-a avut niciodată niciun rid. Sau cum stă câte 15 minute, ritualic, în fiecare sâmbătă, cu ceva iaurt și castraveți pe față, care, vezi Doamne, «rejuvenează» pielea. Păi cine, cine în afară de producătorii de cosmetice a mai folosit vreodată cuvântul ăsta: re-ju-ve-nea-ză?”, a mai scris amuzat Radu Vâlcan pe blog…

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015, iar un an mai târziu au devenit părinții micuțului Alexandru, băiețelul care le umple viața de bucurie și de momente speciale.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies