Home Stiri Radu Vâlcan, primele informații despre nunta cu Dana Rogoz

Radu Vâlcan, primele informații despre nunta cu Dana Rogoz

autor Buinoschi Andreea
320 vizualizari

Radu Vâlcan a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a trebuit să răspundă mai multor întrebări incomode. Acesta a mărturisit că, dacă Adela Popescu nu ar fi existat în viața sa, soția lui ar fi fost Dana Rogoz. La discuția dintre cei doi au luat parte și Dana Rogoz, dar și Adela.

Cătălin Măruță: „Cu cine te-ai fi căsătorit dacă Adela Popescu nu ar fi existat?”,

Radu Vâlcan: „Dana”,

Adela Popescu: „L-aș da la o prietenă, pe mâini bune. Ar merge Dana Rogoz”, a spus aceasta prin telefon.

Dana Rogoz: „Mulțumesc! Chiar  a meritat să rămân, sincer”,

Cătălin Măruță: „Părăsești țara și ești obligat s-o lași pe Adela pe mâinile unui bărbat. Pe cine ai alege: Cove, Mihai Petre sau Răzvan Fodor?”,

Radu Vâlcan: „Răzvan Fodor”.

„Primele casting-uri pentru serialul Iubire și onoare le-am dat cu actorii mai vechi care urmau să joace. La un moment dat, a venit rândul să dau și cu ea, pentru o anumită scenă, cu personajul ei. Am văzut atâta forță la femeie aia micuță de statură. În momentul în care a început repetiția, nu-mi venea să cred. Eram șocat. Asta a fost prima interacțiune dintre noi. Apoi am mai repetat și uite-ne acum! (…) Am început ușor să ne apropiem. Pe mine râsul ei m-a dat pe spate. Are un râs, zic eu, contagios.

Când ne-am cunoscut, a ieșit explozia și forța de care a dat ea dovadă, după am fost simpli colegi. După luni de zile de repetiții, a fost un moment, apoi mai multe momente. Când filmam Iubire și onoare în Turcia, îi știam tot programul, ieșea dimineața la alergat, atunci eram fiert.

Adela este un om extrem de retras, care are grijă ce expune. (…) Totul a fost natural. Ea mă ținea așa, la distanță. Nu-ți imagina că eram nesimțit, eram delicat. Dar, în felul ăsta, i-am dat ocazia să mă cunoască. Am depus toate eforturile să o facă. (…)”, a spus prezentatorul de la Antena 1 în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies