HomeStiri Mondene Radu Vâlcan și Adela Popescu au trecut prin momente tensionate în trafic

Radu Vâlcan și Adela Popescu au trecut prin momente tensionate în trafic

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 781 views
Radu Vâlcan și Adela Popescu au trecut prin momente tensionate în trafic in Stiri Mondene

Radu Vâlcan și Adela Popescu au trecut prin momente mai puțin plăcute, atunci când, în trafic, o femeie le-a atras atenția în legătură cu o manevră pe care voiau să o facă. Radu Vâlcan a povestit cele întâmplate pe contul său de Instagram.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au trecut prin momente tensionate în trafic in Stiri Mondene„Am început ziua cu o chestie super funny. M-am oprit la cafenea să iau două cafele, una pentru mine și una pentru scumpa mea soție și, la un moment dat, am ieșit, m-am urcat în mașină și am vrut să fac stânga. Am semnalizat și apare o doamnă imediat lângă mine, într-o mașină și a început: «Nu e voie, nu e voie să faci stânga!». O doamnă cu perle la gât, agitată, i se umflase gâtul”, a spus prezentatorul în mediul online.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au trecut prin momente tensionate în trafic in Stiri Mondene

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au luat apartament la mare

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani.

Adela Popescu vorbește despre greutățile vieții cu trei copii in Stiri MondeneSunt atât de fericită, că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că, deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp (nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul), să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci, da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!”, a scris fosta actriță în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed