HomeStiri Mondene Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au creștinat micuțul

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au creștinat micuțul

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 874 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Radu-Valcan-si-Adela-Popescu-si-au-crestinat-micutul.jpeg

Radu Vâlcan și soția sa, Adela Popescu, și-au creștinat fiul cel mic, pe nume Andrei, iar la petrecerea de botez au fost invitați cei apropiați cuplului.

Radu Valcan si Adela Popescu si-au crestinat micutul in Stiri Mondene

Petrecerea de botez a avut loc în București, la un restaurant luxos, iar invitații au fost circa 80-90, printre care s-au aflat și Elena Gheorghe, Cabral, Dana Rogoz și Marian Nistor. Radu Vâlcan a oferit câteva detalii despre fericitul eveniment în cadrul emisiunii Agenția VIP, de la Antena Stars, unde a fost invitat de curând.

„Am avut alături prieteni foarte buni. Cred că în jur de 80-90 de persoane au fost. Andrei a fost cuminte, mai agitat a fost frate-său. La un moment dat lui Andrei i s-a făcut şi somn şi a început să se agite. La biserică am avut emoţii”, a declarat Radu Vâlcan.

„Meniul a fost diversificat. A fost bufet, pentru că nu suntem genul care punem oamenii la mese. Important este ca oamenii să se simtă bine, în largul lor. Au fost momente frumoase când au cântat unul dintre frații Adelei, Elena Gheorghe, că nu ne aşteptam să cânte. Un moment deosebit a fost când a cântat Marian Nistor”, a mai spus acesta.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt căsătoriți din 2015 și mai au împreună un băiat, pe nume Alexandru, care a venit pe lume în 2016. Aceștia intenționează să se mute în vara aceasta într-o casă nouă, mult mai spațioasă.

Fericita mămică are acum mai multă experiență și deja știe cum să se organizeze, astfel încât să facă toate lucrurile pe care și le propune pentru fiecare zi…

„Fiind alăptat, reprizele de somn sunt mai scurte. Cu toate astea, a avut într-o noapte șapte ore, legate, de somn. Bine, eu nu m-am bucurat de ele, întrucât în ultimele trei tot îl păzeam să se trezească. Dar e clar că sunt eu mai pregătită, adică am învățat să îmi dozez energia altfel”, a mai spus Adela Popescu.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed