Home Stiri Raluca a fost bătută de Pepe, chiar în fața fetelor

Raluca a fost bătută de Pepe, chiar în fața fetelor

autor Buinoschi Andreea
162 vizualizari

În urmă cu mai puțin de o lună, Pepe, prin intermediul unui filmuleț încărcat pe contul său de Instagram, a spus că despărțirea de mama fetițelor sale va fi una pe cale amiabilă, la notar, de dragul copiilor. Acum, situația a luat o cu totul altă întorsătură, după ce, vineri seara, artistul latino a bătut-o pe Raluca.

Potrivit celor de la cancan.ro, aceasta a deschis o acțiune în instanță, chiar la Judecătoria Sectorului 2, pentru a primi un ordin de protecție. Mai mult decât atât, persoane apropiate celor doi au declarat că totul a început în momentul în care Pepe i-a trimis Ralucăi mai multe mesaje în care o amenința.

La finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, Raluca le-a dus pe cele două fete la o bază sportivă din București, unde micuțele învață să joace tenis. Conform unor surse D.A.S. categoria A, după puțin timp, în peisaj și-a făcut apariția și Pepe, cei doi au început să se certe, iar artistul nu a mai suportat și a lovit-o pe soția sa.

Ceea ce este și ma grav este faptul că întreaga scenă a avut loc chiar în fața celor două fete ale lor. Așadar, imediat după ce întregul incident s-a terminat, Raluca a mers direct la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a i se elibera un certificat medico-legal. Apoi, bruneta a depus și o plângere împotriva cântărețului, lucru ce va îngreuna și mai mult procesul de divorț.

Conform sursei menționate anterior, persoane apropiate Ralucăi au declarat că aceasta i-a contactat imediat pe avocați, fiind determinată să obțină custodia totală a fetelor.

Vestea despărțirii a fost un adevărat șoc pentru toată lumea. După o relație de zece ani, Pepe a fost cel care a anunțat separarea, dând de înțeles că Raluca a fost cea care și-a dorit acest lucru.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a spus finul lui Cătălin Măruță pe canalul său de YouTube…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..