Home Stiri Raluca a fost bătută de Pepe chiar în plină stradă?!

Raluca a fost bătută de Pepe chiar în plină stradă?!

autor Buinoschi Andreea
513 vizualizari

Raluca a fost victima lui Pepe, după ce acesta a bătut-o chiar în plină stradă. Se pare că, din cauza băuturilor alcoolice, artistul latino i-a făcut o criză de gelozie soției sale și totul s-a terminat când Raluca a avut fața tumefiată.

Iată că adevărul nu a fost cel prezentat de cântăreț. După ce acesta a anunțat că el și Raluca vor divorța, a declarat că lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Cu toate acestea, procurorul a emis un ordin de protecție pentru Raluca.

Conform celor de la impact.ro, vineri seara, cei doi au început să se înjure, să își reproșeze tot felul de lucruri. Mai mult decât atât, amenințările și-au făcut și ele apariția, ba chiar s-au și scuipat. Persoane apropiate din anturajul lor au spus că Raluca a chemat poliția, a făcut plângere penală, iar finul lui Cătălin Măruță s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

„I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul. Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, au spus surse apropiate pentru cei de la playtech.ro.

Din cauza acestui incident, lucrurile vor lua o întorsătură extrem de mare. Inițial, aceștia au decis să divorțeze pe cale amiabilă, de dragul celor două fete. Acum, persoanele apropiate Ralucăi au declarat că se gândește să ceară împărțirea averii, dar și custodia fetelor.

Printr-un mesaj postat pe canalul său de YouTube, Pepe a dat vestea, vrând să se afle de la el. „Salutare tuturor. Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, totodată, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța în curând.

Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni, dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea”, este o parte din mesajul artistului latino…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies