Raluca Bădulescu a recunoscut că are un nou iubit

Share

  • Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis să divorțeze după 15 ani de relație.
  • Vestea a fost dată în urmă cu doar două luni, iar fanii juratei au fost luați prin surprindere, deoarece nimic nu părea să prevestească acest lucru.
  • Acum, jurata a recunoscut că are o nouă relație care nu durează de foarte multă vreme.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au creat mare vâlvă atunci când au decis să pună punct mariajului. Cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere, deoarece nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple. După 15 ani de relație, povestea lor a ajuns la final.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut că are o nouă relație și că este extrem de fericită. Mai mult decât atât, aceasta pare împăcată cu ideea despărțirii și nu regretă decizia luată.

Raluca Bădulescu are un nou iubit

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni televizate.

„(…) Este adevărat, Florin și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Asta este viața, se întâmplă. (…) Pe noi, oricum, o să ne lege mereu o prietenie mare. (…) Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Indiferent de orice, rămâne inima, dragostea și sufletul meu. Mereu o să fie în inima mea și sufletul meu. (…)”, a mai spus aceasta.

Jurata a fost criticată pentru cum arată

Dacă, până acum, oamenii o criticau pe Raluca Bădulescu pentru faptul că avea 120 kg, acum aceștia o critică pentru că a slăbit. Aceasta a recunoscut faptul că, din cauza faptului că a slăbit foarte mult, corpul ei nu mai arată la fel, motiv pentru care apelează la anumite intervenții chirurgicale.

Raluca Bădulescu a menționat că și-ar face toate operațiile estetice, dacă ar putea, deoarece este foarte atentă la modul în care arată și vrea să fie impecabilă întotdeauna. În prezent, Raluca are o greutate de 46 kg și susține că niciodată nu a crezut că va putea ajunge până aici.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news