Home Stiri Raluca Bădulescu, detalii despre nuntă: „Încă nu am stabilit data exactă a nunţii, dar mai mult ca sigur va fi în septembrie.”

Raluca Bădulescu, detalii despre nuntă: „Încă nu am stabilit data exactă a nunţii, dar mai mult ca sigur va fi în septembrie.”

autor Elena Yvette
821 views 1 minute timp de citit

Raluca Bădulescu este foarte fericită, deoarece anul acesta va îmbrăca, în sfârşit, mult-aşteptata rochie de mireasă. Acum, după ce a reuşit să slăbească în jur de 70 de kg, aceasta este foarte încântată de ideea că va putea purta rochiile de mireasă special create de designerul Cătălin Botezatu.

media_144613437091216100

Invitată în cadrul unei emisiuni TV,  Raluca a povestit totul despre nunta sa, fericită şi cu zâmbetul pe buze. Pentru a fi sigură că va arăta impecabil la nunta sa, Raluca a declarat că este decisă să renunţe la toate poftele culinare.

„Pe vremuri slănina era cea mai mare bucurie, dar acum nu mai mănânc pentru că vreau să intru în rochiile lui Botezatu. Sincer, eu şi Florin suntem căsătoriţi civil de nouă ani, anul trecut am făcut logodna religioasă. Nu mă tentezi cu mâncarea că vrea să încap în rochiile lui Cătălin, asta mă va face să renunţ la orice slăninuţe şi prăjiturele. Eu o să fiu o mireasă cu 20 de rochii. Este prima mea nuntă. Bine că m-am operat ca să încap în toate rochiile. Încă nu am stabilit data exactă a nunţii, dar mai mult ca sigur va fi în septembrie,” a declarat vedeta, în cadrul unei emisiuni TV.

r1

Sursa photo: ziarulring.ro; wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies