Raluca Bădulescu i-a criticat pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce a spus despre cei doi

Share

La nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea s-au aflat o mulțime de persoane publice din România, printre invitați aflându-se și Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Totul a strălucit în marea lor zi, iar invitații s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Raluca Bădulescu este de părere însă că Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au făcut alegeri inspirate în privința rochiei și costumului pentru care au optat la fericitul eveniment. Membra juriului Bravo, ai stil! a criticat dur felul în care s-au prezentat aceștia la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea.

„Aș fi pus o rochie mai lungă. Nu este o ținută de nuntă ce poartă Gabi, este o vestimentație de cocktail, aș fi ales altceva. La nuntă, trebuie să fii un pic mai prețios, indiferent de genul tău vestimentar. Măcar, dacă ține atât de mult la modelul acesta, deși nu știu ce i-o plăcea atât de mult, dar, mă rog, măcar să fi fost lungă și să fi fost fusta lucrată pe bie, să prindă o linei care să curgă un pic. Ar fi subțiat vizual și talia! Din punctul meu de vedere, genul acesta de ținută pătrățește, mâna este pătrată, fiindcă este prea scurtă, iar talia nu este suficient marcată. Dacă observați în imagini, Gabi s-a băgat după Tavi în poză, să pară mai slabă! Știu și șmecheria asta, când mă duc undeva și sunt mai lată, uite-mă, ce mă ascund după cel din fața mea. Adică, l-a băgat pe bărbatu-său la înaintare… cunoaștem genul acesta de truc. Rochia nu este prea fericită, sandalele, iarăși… nu le înțeleg. Tocul este prea mic, nici cal, nici măgar. Eu nu înțeleg tocurile astea de opt centimetri, ori este de zece-doisprezece centimetri, ori deloc. Și care este legătura între sandale și rochie? De ce nu le-a ales și pe ele negre? Iarăși… De ce a ales lungimea asta la rochie, ei i se pare că picioarele arată bine? Uite, știu că am să intru în gura ei, dar, eu, de exemplu, dacă nu am picioare de arătat, nu le arăt, le ascund cu niște cizme sau la mare credeți că mă duc cu ață în fund? Nu, nu merg pe plajă așa ca o nebună, dacă eu nu mă văd bună? Nu!!! Lungesc rochia sau trag pantalonii, să nu se vadă… Așa că, îi spun și ei… lungește rochia, că este cam măricel piciorul”, a spus Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

Aceasta nu a fost mai blândă nici cu Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea. „În privința lui Tavi, ce să zic, arată ca un clovn, am spus-o. Ce-i clovneria asta? Ori el vrea să arate că este haios? Mor pe haioșii ăștia… Măi, bărbații nu trebuie să fie haioși, că nu sunt Stan și Bran, Clonda nu-i Mr. Bean! Are și un aer de-ăsta… A pozat așa… (n.r.: cu dinții la vedere). Pe această cale aș vrea să mai spun ceva! Am văzut că Tavi și Gabi sunt activi pe Instagram și postează cu hashtag-ul «victorienii», știu că este de la numele primei fetițe, dar nu îmi place. Le spun așa… Nu mai pozați în victorienii, că… ce? Însă, dacă tot o fac, să acorde o mai multă atenție imaginii, de fapt, un pic. Nu-mi place”, a mai spus Raluca Bădulescu…

Sursa: cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news