Home Stiri Raluca Bădulescu, primele informații despre nunta cu noul iubit

Raluca Bădulescu, primele informații despre nunta cu noul iubit

autor Mirela
108 vizualizari
  • Raluca Bădulescu a uimit pe toată lumea în urmă cu aproximativ două luni, atunci când a anunțat că va divorța după 15 ani de relație.
  • Raluca Bădulescu a făcut câteva declarații despre cele întâmplate.
  • Raluca Bădulescu susține că îl va iubi în continuare pe fostul ei partener toată viața, deoarece sunt suflete pereche.

Raluca Bădulescu a uimit pe toată lumea în urmă cu aproximativ două luni, atunci când a anunțat că va divorța după 15 ani de relație.

Deși nu a spus care este motivul pentru care a luat decizia și, deși a fost extrem de discretă din acest punct de vedere, Raluca Bădulescu a făcut câteva declarații despre cele întâmplate.

Raluca Bădulescu susține că îl va iubi în continuare pe fostul ei partener toată viața, deoarece sunt suflete pereche și, indiferent de ceea ce se va întâmpla, cei doi vor rămâne uniți pe vecie.

Raluca Bădulescu are un iubit mult mai tânăr

În urmă cu puțin timp, cei de la wowbiz.ro au dezvăluit cine este noul iubit al Ralucăi Bădulescu, de care aceasta a vorbit de câteva ori. Deși nu a spus cine este, câți ani are sau cu ce se ocupă, încă ținându-l secret, paparazzii wowbiz.ro au aflat că acesta este un tânăr medic ce o face extrem de fericită.

Întrebată dacă își dorește să se mărite din nou, chiar dacă are doar câteva luni de relație, aceasta nu a negat și a spus că nu se știe niciodată cum vor evalua lucrurile și ea nu va exclude niciodată această posibilitate.  „Why not? Never say never!” (n.r. De ce nu? Niciodată să nu spui niciodată”), a spus aceasta pentru playtech.ro.

Juratul de la Kanal D a pus punct unui mariaj îndelungat

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile. Suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a spus aceasta pentru Wowbiz.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies